Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика Кр. Вигенин: Имаме амбицията да направим много повече за хората от Ямболска област

Кр. Вигенин: Имаме амбицията да направим много повече за хората от Ямболска област

10-bsp„Влизаме в тази кампания с увереност и с амбицията да направим много повече за област Ямбол през следващите 4 години“, заяви водачът на листата на „БСП за България“ за Ямболски избирателен район Кристиан Вигенин след регистрирането на кандидатите за народни представители за 46-тия парламент в Районната избирателна комисия. Той уточни, че коалицията планира още по-активна кампания, защото има какво да защитава в Ямболска област. Целите, които си поставят, е отново да са първа политическа сила в региона и да са с първи резултат в страната за БСП. Изключително важно за „БСП за България“ е да си върне втория мандат, който несправедливо беше отнет от системата на разпределение на последните избори. Вигенин пожела успех на всички кандидати от листата. 
На изборите за 46-то Народно събрание в Ямболски избирателен район „БСП за България“ се явява с обновена и подмладена листа. Четирима са новите участници, четирима, включително и водачът, са от листата спечелила най-добри резултати за БСП в цялата страна. Двама са  коалиционните партньори – от ПП „АБВ“ и П „Политически клуб  „Екогласност“.
Като председател на Националния предизборен щаб Кристиан Вигенин коментира направеното от левицата между двата избора: „Направихме много нови неща – разширихме коалицията, консолидирахме партията вътрешно, излизаме с ясни послания и с един бонус от 45-то Народно събрание, в което ние бяхме единствените, които отстояваха до последно ангажиментите, поети в предизборната кампания“. Той допълни, че коалицията има много нови хора в листите, променили са част от водачите в цялата страна, за да бъде постигнат по-висок резултат в диалог с местните структури и са уверени, че това е предпоставка БСП не просто да се бори за по-добър резултат, а да се бори за победа в тези избори, защото това ще е победа не за БСП, а за България. 
Той изтъкна още, че промяната, която избирателите искат, трябва да бъде съчетана със сигурност, защото и хората, и бизнесът се нуждаят от подкрепа, за да преминат през трудностите, породени от пандемията.
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario