Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика Отново силна гражданска листа регистрира в Ямбол "Изправи се! Мутри вън"

Отново силна гражданска листа регистрира в Ямбол "Изправи се! Мутри вън"

ISMVВодач на листата е бившият заместник-кмет на община „Тунджа“ и народен представител в 45-тото НС Станчо Ставрев. Той е на 45 години, завършил е Балканистика във ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“. Известен е в града и в областта с винаги активна гражданска позиция по обществени въпроси. Женен, с две деца .
Второто място е за коалиционния партньор от ЗНС – Петър Личев, на 42 години. Уважаван бизнесмен и коректен работодател. Петър Личев има опит в местната власт, тъй като е бил общински съветник в община „Туднжа“, а в момента е общински съветник в Ямбол.
Мими Караколева, координатор на Изправи се. Бг за област Ямбол, е на трето място в листата за народни представители. Тя е учител по български език и литература, има 6 годишен опит като журналист. Омъжена, в момента е в майчинство с втория си син.
Д-р Таня Георгиева, общопрактикуващ лекар, е на следващата позиция – 4-та. Д-р Георгиева живее и работи в гр. Стралджа. Тя е лекар, чиито пациенти й се доверяват напълно.
Капитанът на баскетболния отбор на Ямбол Стоян Петков отново е на 5-та позиция в листата. Той вече повече от 10 години успешно води отбора. Женен е и заедно със съпругата си се радват на две прекрасни малки момиченца.
Пламен Петров заема 6-тото място в листата на Коалиция „Изправи се! Мутри вън“. Той е на 26 години, завършил е Икономика и работи в семейния мебелен бизнес. Съвсем скоро Пламен и неговата бъдеща съпруга ще станат родители за първи път. Те са избрали да живеят в село Генерал Инзово, защото и двамата носят в сърцата си обичта към родния край.
На 7-мо място в листата е представител от община Елхово – Христо Иванов, на 51 години. Той завършва елховската гимназия в своя роден град, след което се дипломира като бакалавър със специалност „Мениджмънт“ в Тракийския университет. Живее и работи в гр. Елхово. Христо Иванов е собственик на компания за организиране на тиймбилдинг и активен туризъм – каяк, рафтинг, пейнтбол. Той самият е любител на екстремните преживявания, търсач на трюфели с верните си кучета, а в свободното си време свири на китара в рокбанда. Каузите, зад които е заставал многобройно, са свързани с опазването на природата ни. Има две големи деца- дъщеря на 27 год. и син на 26 години.
Пламена Парапанова е само на 24 години, но вече е с активна гражданска позиция. Тя е на осмо място в листата. Пламена е от село Бояджик и много се гордее с този факт. Тя завършва основното си образование в училището в селото, след което избира да учи в Професионална гимназия по икономика „Георги Стойков Раковски“ в Ямбол. Висшето си образование завършва в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност Право. Пламена работи като юрисконсулт в софийска строителна компания.
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario