Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Задържан с дрога и незаконни боеприпаси в Еленово

Вторник, 05 Април 2022г. 09:07ч.

cars-4Притежание на наркотици и незаконни боеприпаси са установили полицейски служители при проверка в частен имот в село Еленово, съобщи Областната дирекция на МВР в Сливен. На 4 април от имот, обитаван от мъж на 44 години, криминалисти от Районното управление в Нова Загора са иззели растения от рода на конопа и различни по вид боеприпаси, без надлежно разрешително.

Продължение...

 
 

Подкрепа от червенокръстците за бежанците от Украйна

Петък, 11 Март 2022г. 12:49ч.

bg-ucrainaЯмболската организация на БЧК продължава подкрепата си за пострадалите от конфликта в Украйна. Във връзка с това и по повод постъпило искане от кмета на Община Стралджа Атанас Киров, Областната организация на БЧК предостави вещи от първа необходимост (одеала, завивки, санитарни материали, играчки и др.), за 13 украински граждани, настанени на територията на общината.

Продължение...

 
 

Пресякоха контрабанда на старинни монети

Вторник, 01 Февруари 2022г. 10:51ч.

lesovo-3Митнически служители на ГКПП Лесово са открили контрабандно пренасяни старинни монети при проверка на лек автомобил с българска регистрация, влизащ от Турция. Те са били укрити в предпазна маска за лице. Колата е пристигнала на митническия пункт в края на януари, на входящо трасе от Турция за България.

Продължение...

 
 

Автобус в челен сблъсък с камион край Млекарево

Сряда, 05 Януари 2022г. 09:47ч.

police-car-4Шофьор на тежкотоварен камион загина при челен удар на пътя между новозагорските села Радево и Млекарево. Инцидентът е станал около 06.30 в сряда сутрин. Три автобуса с работници на „Мини Марица Изток“ са пътували към работното си място, между тях е имало лек автомобил. В района на село Радево колоната от превозни средства попада в участък с гъста мъгла.

Продължение...

 
 

Кампания в подкрепа на Българското училище в Братислава

Вторник, 04 Януари 2022г. 18:12ч.

chitattelkaБлаготворителна кампания в полза на Българското средно училище „Христо Ботев“ в Братислава, обявиха Изпълнителната агенция по горите, Българското дружество за защита на птиците, Североизточно Държавно предприятие – Шумен и Югоизточно Държавно предприятие – Сливен. Целта е да бъдат събрани книги от български автори, както и учебни помагала, които да обновят фонда на училищната библиотека. 

Продължение...

 
 

Страница 1 от 363