Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Три жертви в пожар в ковид-отделение в Сливен

Неделя, 14 Ноември 2021г. 08:45ч.

pojar-sgradaПожар в ковид - отделение в болница Сливен взе три жертви - мъже, които са се лекували там. Няма други пострадали сред лекуващите се и персонала. Това съобщи представител на пожарната пред информационните агенции. Сигналът е подаден в 2.39 след полунощ на 14 ноември. На място са отишли два екипа веднага и са установили, че гори болнична стая на четвъртия етаж в ковид-отделението.

Продължение...

 
 

В Жеравна отбелязват 141 години от рождението на Йовков

Вторник, 09 Ноември 2021г. 09:42ч.

jeravnaС изнесен ритуал пред паметника на Йордан Йовков в къщата - музей в Жеравна ще бъде чествана годишнина от рождението на бележития български писател. Това съобщи пред БТА Мария Александрова, уредник в къщата - музей. Йовков е роден на 9 ноември 1880 година в котленското село, а тази година се навършват 141 години от рождението му.

Продължение...

 
 

Директорът на ЮИДП с поздравителен адрес за професионалния празник на полицията

Понеделник, 08 Ноември 2021г. 15:53ч.

Dimcho-RadevУважаеми госпожи и господа, ръководители и служители в структурите на МВР,
Скъпи сънародници,

Позволете ми да Ви поднеса искрени благопожелания и най-сърдечни поздрави по повод Празника на Българската полиция - 8 ноември и един от най-големите есенни християнски празници – Архангеловден!

На този ден приемете моите най-искрени пожелания за здраве, късмет и благоденствие. Волята и професионализмът, с които всички Вие, доблестни мъже и жени, ежедневно служите на гражданите на страната ни, посветени на своя дълг да осигурявате тяхната безопасност и спокойствие, като без колебание пренебрегвате личните си нужди и желания, са достойни за преклонение и почит!

На онези от Вас, за които днес е и личен празник, желая да носят с гордост и достойнство имената си! Желая да постигнете всички Ваши лични цели и професионални намерения, и да изживеете много мигове на радост, споделени с близките до сърцето Ви хора!

Нека Св. Архангел Михаил винаги бди над Вас, да Ви пази от беди и да Ви помага да се справяте с предизвикателствата на ежедневието!

Честит празник!

инж. Димчо Радев
Директор ЮИДП Сливен
 
 

В подкрепа на земеделските производители от Болярово

Четвъртък, 28 Октомври 2021г. 19:23ч.

bolearovoНеобходимостта от разкриването на служба по земеделие в град Болярово беше обсъдена за пореден път от общинските съветници в редовно заседание на местния Общински съвет. В момента има разкрит офис с двама специалисти, но това е само частично разрешение на проблема, тъй като те нямат правомощията да съдействат на земеделските производители, коментира кметът на общината Христо Христов.

Продължение...

 
 

Иззеха недекларирани на митницата 200 хиляди долара

Сряда, 27 Октомври 2021г. 09:35ч.

01-valutaРайонна прокуратура Ямбол привлече към наказателна отговорност полски гражданин. Той е обвинен за това, че не е изпълнил задължението си да декларира пред митническите служители сумата от 200 000 американски долара, което е трябвало да стори писмено в митническа декларация.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 360