Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Горски служители почистиха манастира край Мъглиж

Неделя, 12 Юни 2022г. 20:31ч.

02-maglijПо повод православния празник Петдесетница на 12 юни директорът на ДГС Мъглиж инж. Любен Сестримски и горски служители от стопанството почистиха и подготвиха за празника манастира „Св. Николай Чудотворец“, който се намира в подножието на Стара планина, северно от град Мъглиж. Почистени бяха Параклиса, музея към манастира, скривалището и килията, където е бил Васил Левски, както и втория етаж на манастирския комплекс.

Продължение...

 
 

Програма LIFE на ЕС и опазването на малкия креслив орел

Петък, 10 Юни 2022г. 19:11ч.

02-orelЕксперти от „Югоизточно държавно предприятие“ ДП Сливен разказаха пред представители на различни медии за проект, по който работят - „Мерки за опазване на малкия креслив орел и неговите местообитания в България“, финансиран по програма LIFE на Европейския съюз. Водещ изпълнител е Изпълнителна агенция на горите, а асоциирани партньори, освен ЮИДП, са Българското дружество за защита на птиците и Североизточно държавно предприятие.

Продължение...

 
 

Задържаха турски шофьор за контрабанда на оръжия и боеприпаси

Четвъртък, 09 Юни 2022г. 11:19ч.

lesovo-3Митнически служители откриха контрабандни оръжия и боеприпаси при проверка на товарен автомобил на граничния пункт "Лесово", съобщи Агенция Митници. Контрабандните стоки били превозвани с влекач с полуремарке, с турска регистрация.

Продължение...

 
 

Делегация от ЮИДП на посещение в Истанбул

Понеделник, 06 Юни 2022г. 19:04ч.

02-stambolДелегация от ръководители и експерти от ЮИДП ДП - гр. Сливен, с участието на инж. Илия Дамов - директор на дирекция "Управление и стопанисване на общински гори" в община Приморско, водена от директора на предприятието инж. Мирослав Маринов, посети Регионална дирекция по горите - гр. Истанбул.

Продължение...

 
 

Пролетното залесяване на територията на ЮИДП приключи

Петък, 03 Юни 2022г. 09:56ч.

02-zalesqvkaПоловин милион фиданки залесиха служителите на ЮИДП-Сливен през тази пролет. Това обяви инж. Мирослав Маринов, директор на предприятието. "Залесяването е основен приоритет в нашата работа, който изпълняваме два пъти годишно. Засаждайки нови дръвчета, ние ежегодно даваме нов живот на българската гора", заяви директорът.

Продължение...

 
 

Страница 4 от 367

banner 300x250 PASHA