Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Ловният сезон започва - пазете горите от пожар!

Четвъртък, 30 Септември 2021г. 15:41ч.

PojariЮгоизточно Държавно предприятие – Сливен приканва всички ловци на територията на региона за повишено внимание от възникване на пожари при провеждане на ловни излети през предстоящия ловен сезон на местен дребен и едър дивеч и групов лов на дива свиня, който стартира на втори октомври. 

Продължение...

 
 

Осигуряването на дърва за огрев за домакинствата е важен ангажимент

Сряда, 29 Септември 2021г. 13:10ч.

Dobrev-UIDP-3От първостепенно значение е обезпечаването на потребностите на всяко семейство у нас с дърва за огрев за предстоящия отоплителен сезон. Това заяви заместник-министърът на земеделието, храните и горите Атанас Добрев на среща с ръководството на Югоизточното държавно предприятие в гр. Сливен. Той разпореди директорите на стопанствата към дружеството да осъществят връзки с всички кметове в района и да изготвят точен график за доставките на дървата.

Продължение...

 
 

В Сливен организират поход за Деня на туризма

Петък, 24 Септември 2021г. 14:14ч.

01-halkataДирекцията на природния парк "Сините камъни" кани почитателите на природата на поход в Сливенския Балкан на 27 септември, по повод Международния ден на туризма. Походът ще започне с беседа и указания в 09.00 часа пред информационно-посетителския център "Хайдушка пътека". Групата ще тръгне по маршрут "Карандила" - "Сечени скали" - панорама към "Попстанчови скали", "Голяма чаталка" - скален феномен "Халката" - Долна станция на лифта. Времетраенето е около пет часа.

Продължение...

 
 

Огнище на заболели с коронавирус в Социалния дом в Маленово

Вторник, 21 Септември 2021г. 11:16ч.

covid-ruЕпидемичен взрив на Covid 19 регистрира РЗИ - Ямбол в Социалния дом в село Маленово. Това съобщи директорът на здравната инспекция д-р Радостина Калчева. Заболели са шестима от общо 30 служители в Дома за възрастни с умствена изостаналост. Нито един от персонала в социалното заведение не е ваксиниран, за разлика от домуващите, всеки от които е с имунизация срещу коронавируса.

Продължение...

 
 

20 акта за притежание на незаконна дървесина в Завой

Петък, 10 Септември 2021г. 10:18ч.

derevaСлужители на Югоизточно държавно предприятие – Сливен, съвместно с МВР Ямбол и РДГ – Сливен, проведоха акция срещу притежатели на незаконна дървесина в село Завой. Проверени са над 60 домакинства, като след установени административни нарушения са съставени 20 акта по Закона за горите. Задържани и иззети са 41 пр.м3 дърва за огрев без доказан произход. Образувани са две досъдебни производства.

Продължение...

 
 

Страница 4 от 360