Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

В ДГС - Елхово отбелязаха Международния ден на детето

Сряда, 01 Юни 2022г. 18:38ч.

02-trankovoЕкипът на Държавно горско стопанство - Елхово посрещна гости по повод Международния празник на детето - Първи юни. Шестокласниците от ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” и техният преподавател Мариана Тонева бяха приветствани от директора на стопанството инж. Николай Мишинев в горския разсадник “Трънково”.

Продължение...

 
 

Трима от Завой в сливенския арест след побой в Горно Александрово

Вторник, 31 Май 2022г. 11:09ч.

cars-4Двама мъже и една жена от ямболското село Завой са задържани от сливенските криминалисти за причиняване на телесна повреда, съобщи Областната дирекция на МВР в Сливен. На 30 май полицейските служители се отзоват на сигнал за побой и причинена телесна повреда на 51-годишен мъж в село Горно Александрово.

Продължение...

 
 

Задържан с дрога и незаконни боеприпаси в Еленово

Вторник, 05 Април 2022г. 09:07ч.

cars-4Притежание на наркотици и незаконни боеприпаси са установили полицейски служители при проверка в частен имот в село Еленово, съобщи Областната дирекция на МВР в Сливен. На 4 април от имот, обитаван от мъж на 44 години, криминалисти от Районното управление в Нова Загора са иззели растения от рода на конопа и различни по вид боеприпаси, без надлежно разрешително.

Продължение...

 
 

Подкрепа от червенокръстците за бежанците от Украйна

Петък, 11 Март 2022г. 12:49ч.

bg-ucrainaЯмболската организация на БЧК продължава подкрепата си за пострадалите от конфликта в Украйна. Във връзка с това и по повод постъпило искане от кмета на Община Стралджа Атанас Киров, Областната организация на БЧК предостави вещи от първа необходимост (одеала, завивки, санитарни материали, играчки и др.), за 13 украински граждани, настанени на територията на общината.

Продължение...

 
 

Пресякоха контрабанда на старинни монети

Вторник, 01 Февруари 2022г. 10:51ч.

lesovo-3Митнически служители на ГКПП Лесово са открили контрабандно пренасяни старинни монети при проверка на лек автомобил с българска регистрация, влизащ от Турция. Те са били укрити в предпазна маска за лице. Колата е пристигнала на митническия пункт в края на януари, на входящо трасе от Турция за България.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 367

banner 300x250 PASHA