Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

В работилницата на Дядо Коледа

Четвъртък, 05 Декември 2019г. 10:58ч.

straa-2019В навечерието на най-светлия християнски празник Коледа децата – потребители на социалните услуги в град Стралджа, ЦОП/Център за обществена подкрепа/, ЦСРИ/Център за социална рехабилитация и интеграция/, Проект „С отговорност и грижа за децата от 0 до 7 години“, съвместно с доброволците от БМЧК, организираха работилница на дядо Коледа.

Продължение...

 
 

Стралджа: Да засадим гора!

Сряда, 04 Декември 2019г. 15:21ч.

da-zasadim-goraОбщо 750 комплекта със семена от червен дъб и явор, еко-тор и рециклирани съдове за засаждане, етикети и указания получиха децата от детските градини и начален етап на училищата в община Стралджа. Връчвайки необичайния подарък Живка Йорданова, началник-отдел „Хуманитарни дейности“, поясни пред малките и техните учители, че семената са безвъзмездно дарени от Фондация „77“ и инициативата „Гората .бг – 100 000 садим гора“ – една чиста инициатива, която засажда нови гори и дървета за България, пред които община Стралджа е заявила желание за своето участие.

Продължение...

 
 

Приключи строежът на новия мост по пътя Елхово - Скалица

Сряда, 04 Декември 2019г. 14:25ч.

mosta-elhovoНад 700 хил. лв. бяха инвестирани в изграждането на нов мост в град Елхово на третокласния път Елхово – Скалица, съобщиха от Агенция Пътна инфраструктура. По отсечката преминава трафикът към ТЕЦ „Марица Изток“. За съоръжението има подписан Акт 16 и предстои издаване на разрешението за ползване. Новият стоманобетонов мост, с дължина 21 метра, преминава над дере в близост до река Тунджа. Той е с две ленти за движение, тротоари за пешеходци, предпазни парапети, мантинели и нова хоризонтална маркировка.

Продължение...

 
 

С грижа за младите в Община Стралджа

Петък, 15 Ноември 2019г. 09:38ч.

mitev-kirovОбщина Стралджа ще отпуска стипендии на студенти, обучаващи се в редовна форма по бакалавърски и магистърски програми във висшите училища по специалностите педагогика, социални дейности, медицина, журналистика, икономика , архитектура и строителство. Такова решение взе Общински съвет Стралджа. Целта е не само насърчаване на учащите се за постигане на по-високи резултати в обучението, но и завръщане в родното място, подпомагане развитието чрез квалифицирани и млади специалисти, които са нужни за просперитета на родния край.

Продължение...

 
 

Съветът в Стралджа се събира на второ заседание

Сряда, 13 Ноември 2019г. 10:54ч.

ivan-mitevВторото заседание от новия мандат на Общинския съвет в Стралджа е насрочено за четвъртък. Според дневния ред, определен от председателя инж. Иван Митев, съветниците ще започнат с избор на състава на Постоянните комисии в съвета. Митев е вносител и на следващите три докладни записки - за създаване на постоянна комисия за противодействие и за отнемане на незаконно придобито имущество, за определяне размер на основна месечна заплата на кмета на общината, за определяне възнаграждения на председателя на ОбС и на общинските съветници.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 353

Реклама

vhs-2-dvd_125x125