Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Висока оценка за професионализма на служителите от ЮИДП - Сливен

Четвъртък, 12 Август 2021г. 18:46ч.

gorski-gasachiОбластният управител на област Сливен Минчо Афузов изпрати благодарствен адрес до директора на Югоизточно държавно предприятие - Сливен инж. Димчо Радев, в който изрази най-сърдечна благодарност към него и служителите, взели участие в потушаването на големия горски пожар край Твърдица, за професионализма и неоценимото съдействие. В обръщението си Афузов изрази гордост от факта, че в ЮИДП-Сливен работят смели и отговорни служители и пожела здраве и вдъхновение в отговорната им работа.

Продължение...

 
 

Засилва ли се нелегалният трафик на хора край границата!?

Понеделник, 02 Август 2021г. 15:50ч.

bejanci-1Полицията задържа нелегални мигранти край Елхово, съобщиха от Гранична полиция. Служители на реда са спрели за проверка в землището на село Княжево, община Тополовград, товарен микробус "Ивеко" с 60-годишен шофьор от Любимец.

Продължение...

 
 

Обучение по Горска педагогика на Карандила

Четвъртък, 22 Юли 2021г. 18:05ч.

01-karadilОбучение по Горска педагогика, се проведе от 19 до 22 юли в местността Карандила край Сливен. В него взеха участие 19 служители от различни горски и ловни стопанства от състава на ЮИДП - Сливен. Проявата се инициира от ръководството на Югоизточно държавно предприятие - Сливен и е част от обученията по Горска педагогика, организирани от Съюза на лесовъдите в България и Изпълнителната агенция по горите за служители в системата на горите. Д-р инж. Анна Петракиева, директор на Природен парк „Витоша” и преподавател по специалността „Горска педагогика“ в Лесотехнически университет, бе лектор и обучаващ участниците.

Продължение...

 
 

Служители от ЮИДП - Сливен се включиха в овладяване на огъня в Сакар

Четвъртък, 22 Юли 2021г. 12:03ч.

pojarnikarНад 150 души участват в борбата с огнената стихия между селата Планиново, Студена и Устрем. Сред тях са и 60 горски служители от Регионална дирекция по горите - Кърджали, държавните горски и ловни стопанства Свиленград, Тополовград, Елхово, Сливен, Ямбол и Хасково, които участват заедно с пожарникари и военни в гасенето на големия пожар край Свиленград.

Продължение...

 
 

Покана за обществено обсъждане от ЮИДП - Сливен

Вторник, 13 Юли 2021г. 17:50ч.

yidpРегионална дирекция по горите – Сливен и Югоизточно държавно предприятие ДП гр. Сливен, уведомяват обществеността и заинтересованите органи, че е извършена инвентаризация на горските територии и са изработени горскостопански карти, план за ловностопанските дейности, план за дейностите по опазване на горските територии от пожари и горскостопански план за държавните горски територии, в района на дейност на териториално поделение „Държавно горско стопанство Твърдица”. 

Продължение...

 
 

Страница 6 от 360