Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Инж. Радев: Милеем за гората, знаем как да я оставим на следващите поколения

Петък, 02 Юли 2021г. 17:24ч.

01-d.radevИнж. Димчо Радев е настоящият директор на Югоизточното държавно предприятие - Сливен. Родом е от Стара Загора. В системата на горите е от 1996 година. Работил е в няколко горски и ловни стопанства, включително в общински горски структури. Бил е и в частния бизнес с дърводобива. Семеен, с две деца. Месец след като застана на длъността Директор на ЮИДП Сливен инж. Радев отговаря на въпросите на Грамофона нюз. Поместваме пълния текст на интервюто.

Продължение...

 
 

Горски служители в акция срещу незаконния добив на дървесина

Четвъртък, 01 Юли 2021г. 17:29ч.

darvesinaГорски служители и полицаи заловиха притежатели на незаконна дървесина при съвместна акция в град Николаево, съобщиха от Югоизточното Държавно предприятие – Сливен.  Вечерта на 30 юни, след получен сигнал, служител на Държавно Горско стопанство Гурково констатира придвижването на четири каруци, натоварени с дървесина с неясен произход през селскостопански имот в посока към Николаево.

Продължение...

 
 

ЮИДП - Сливен призовава да пазим горите от пожари!

Сряда, 30 Юни 2021г. 12:53ч.

gorski-gasachiЕксперти от Югоизточно държавно предприятие - Сливен съвместно с представители на Службите за Пожарна безопасност и защита на населението и Регионалните дирекции по горите в обхвата на предприятието, ще извършват инспекции за изпълнението на превантивните дейности и готовността на държавните горски и ловни стопанства за реакция при възникване на пожари в горските територии.

Продължение...

 
 

С номер 4 в бюлетината за по-справедлив живот!

Петък, 25 Юни 2021г. 20:20ч.

BSP-STRAНа светъл празник - Еньовден, „БСП за България“ представи листата на коалицията в община Стралджа, като своеобразно откриване на кампанията. Номер 4 в бюлетината е най-лековитата билка, която ще излекува нашия обществено-политически живот и ще направи живота ни по-справедлив и по-солидарен, използвайте я на 11 юли, обърна се към съгражданите си председателят на БСП – Стралджа Йордан Койчев.

Продължение...

 
 

Инж. Димчо Радев е новият директор на ЮИДП - Сливен

Четвъртък, 03 Юни 2021г. 12:12ч.

mzhgИнж. Димчо Радев е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на ЮИДП – Сливен до провеждането на конкурс за поста. Решението е на министъра на земеделието проф. д-р Христо Бозуков. ВРИД-назначението идва след кончината на дългогодишния началник на Югоизточното държавно предприятие инж. Пейчо Върбанов. Новият директор Димчо Радев досега е бил директор на ДЛС Мазалат.

Продължение...

 
 

Страница 7 от 360