Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Сливен
Сливен

Конфискуваха близо 90 тона незаконно добити кори от дървото мъждрян

Петък, 02 Юни 2023г. 15:10ч.

majdrian CopyБлизо 90 тона незаконно добита кора от бял ясен, дърво познато повече като мъждрян, задържаха горски служители от Регионална дирекция по горите – Бургас и Югоизточно държавно предприятие, съвместно с Районното управление на полицията в Сунгурларе. Нарушението на Закона за горите било разкрито на 1 юни при проверка в пункт за изкупуване на недървесни горски продукти в региона.

Продължение...

 

ЮИДП Сливен представя възможностите за ловен туризъм на Специализирано изложение в Истанбул

Четвъртък, 25 Май 2023г. 11:50ч.

udp-stambol CopyБългарски щанд е разположен за първи път на Международното изложение за лов и туризъм в Истанбул, информират от ЮИДП Сливен. В десетото специализирано издание в южната ни съседка Югоизточно държавно предприятие - Сливен представя разнообразни отличени ловни трофеи от страната, както и информация за ловните бази, предлагащи възможност за ловен туризъм на своята територия. Форумът беше официално открит от заместник-министъра на земеделието инж. Валентин Чамбов и изпълнителния директор на Националните паркове в Турция Кадир Чокчетин. 

Продължение...

 
 

Спряха тайфун с нежно име от Ямбол с 1.7 промила на магистралата

Четвъртък, 27 Април 2023г. 11:28ч.

am-trakia-1Сливенски полицаи задържаха 30-годишна жена от Ямбол, шофирала по магистрала „Тракия“ след употреба на алкохол много над допустимото. В четвъртък сутрин, малко след 05.00 часа, дежурният екип на сектор „Пътна полиция“, който осъществява непрекъснат контрол по автомагистралата, забелязва автомобил „Мазда“, който се движи със спукана предна гума и пукнато предно стъкло. Предприемат се незабавни действия по безопасното спиране на автомобила. Полицейските служители установяват, че колата се управлява от жена на 30 години от град Ямбол. Тя е била във видимо нетрезво състояние. След извършената на място проба за употреба на алкохол, уредът е отчел 1,71 промила. Жената е откарана в РУ Сливен и задържана за 24 часа. Отказала е кръвна проба. По случая е образувано бързо производство, информират от Областната дирекция на МВР в Сливен. 


 
 

ЮИДП - Сливен ви пожелава светли Великденски празници!

Четвъртък, 13 Април 2023г. 13:53ч.

velikdeen CopyВ навечерието сме на най-светлия християнски празник - Възкресение Христово. Той носи в себе си най-ярките послания за нов живот и вяра, любов и съпричастност. Великден е времето, когато изричаме своята молитва за здраве и спасение, търсим Божието благословение за себе си и за близките си.

Продължение...

 
 

Започна традиционната "Седмица на Гората 2023"

Понеделник, 03 Април 2023г. 12:17ч.

yidp"Югоизточно Държавно предприятие" ДП - Сливен поздравява всички лесовъди, експерти и горски служители в държавните ловни и горски стопанства по повод традиционната Седмица на Гората '2023 година! Пословично е преклонението на народа ни пред българската гора.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 66