Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Сливен
Сливен

ЮИДП зарибява с балканска пъстърва планинските реки

Четвъртък, 23 Юни 2022г. 14:31ч.

01-ribki-uidpБалканска пъстърва беше разселена в планинските реки на територията на ДГС Сливен, ДГС Стара река – Кипилово, ДГС Твърдица, ДГС Гурково, ДГС Мъглиж, ДГС Казанлък и ДЛС Мазалат, съощават от Югоизточно Държавно предприятие - Сливен. Зарибяването се извършва при различни условия, които да гарантират най-добри резултати. Зарибителният материал от балканска пъстърва е произведен в пъстървово стопанство „Тошков чарк”.

Продължение...

 

ЮИДП - Сливен проведе регионално съвещание по стопанисване на горите

Петък, 17 Юни 2022г. 13:06ч.

1- gorski-tpgrdПоредно регионално съвещание по стопанисване на горите в обхвата на „ЮИДП“ ДП Сливен проведоха лесовъди от региона. Срещата се проведе на територията на ТП „Държавно Ловно стопанство Тополовград“, а участие в него взеха служители от ТП "ДГС Тунджа", ТП "ДГС Нова Загора", ТП "ДЛС Тополовград", както и от РДГ Сливен и ЮИДП Сливен.

Продължение...

 
 

Трима от Завой в сливенския арест след побой в Горно Александрово

Вторник, 31 Май 2022г. 11:09ч.

cars-4Двама мъже и една жена от ямболското село Завой са задържани от сливенските криминалисти за причиняване на телесна повреда, съобщи Областната дирекция на МВР в Сливен. На 30 май полицейските служители се отзоват на сигнал за побой и причинена телесна повреда на 51-годишен мъж в село Горно Александрово.

Продължение...

 
 

Задържан с дрога и незаконни боеприпаси в Еленово

Вторник, 05 Април 2022г. 09:07ч.

cars-4Притежание на наркотици и незаконни боеприпаси са установили полицейски служители при проверка в частен имот в село Еленово, съобщи Областната дирекция на МВР в Сливен. На 4 април от имот, обитаван от мъж на 44 години, криминалисти от Районното управление в Нова Загора са иззели растения от рода на конопа и различни по вид боеприпаси, без надлежно разрешително.

Продължение...

 
 

Автобус в челен сблъсък с камион край Млекарево

Сряда, 05 Януари 2022г. 09:47ч.

police-car-4Шофьор на тежкотоварен камион загина при челен удар на пътя между новозагорските села Радево и Млекарево. Инцидентът е станал около 06.30 в сряда сутрин. Три автобуса с работници на „Мини Марица Изток“ са пътували към работното си място, между тях е имало лек автомобил. В района на село Радево колоната от превозни средства попада в участък с гъста мъгла.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 54