Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Сливен Служители на ЮИДП в помощ на пострадалите в Карловско

Служители на ЮИДП в помощ на пострадалите в Карловско

mazalatСлужители от Горското стопанство в Гурково и Ловното стопанство в Мазалат са на помощ в засегнатите села в Карловско, информират от Югоизточно Държавно предприятие - Сливен. Териториални поделения на ЮИДП участват в отстраняването на щетите в карловските села, засегнати най-силно от наводненията в началото на месеца.
Горски служители от двете стопанства са били на терен всеки ден от първите дни след бедствието, дори и през почивните дни. Те споделят, че нанесените щети са неизмерими, а разчистването на отломки и паднали дървета ще продължи и през следващите седмици. 
Лесовъди от ДГС - Гурково участват в организацията на транспорта, товаренето и премахването на дървета и клони от улиците на с. Каравелово, както и в разчистването на пътища от отломки и пясък с подходяща горска техника. От ДЛС - Мазалат са изпратени екипи с камион за товарене на дървен материал, багер и две коли, които са оказали спешна намеса в разчистването на улици в селата Богдан, Каравелово и Слатина.
И към този момент горски служители от ДГС - Гурково продължават да са на терен в пострадалото с. Каравелово, за да помагат в отстраняването на щетите. От ръководството на ЮИДП - Сливен изказват признателност към всички колеги, участвали в благородната кауза и им благодарят за проявената съпричастност!


rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario