Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Стралджа С номер 4 в бюлетината за по-справедлив живот!

С номер 4 в бюлетината за по-справедлив живот!

BSP-STRAНа светъл празник - Еньовден, „БСП за България“ представи листата на коалицията в община Стралджа, като своеобразно откриване на кампанията. Номер 4 в бюлетината е най-лековитата билка, която ще излекува нашия обществено-политически живот и ще направи живота ни по-справедлив и по-солидарен, използвайте я на 11 юли, обърна се към съгражданите си председателят на БСП – Стралджа Йордан Койчев.
Истинската промяна към една социална и суверенна България минава през гласуване с номер 4 на машината и в бюлетината, за да бъде „БСП за България“ водеща в тази промяна, призова водачът на листата на лявата коалиция Кристиан Вигенин. 
Той припомни, че промяната в България започна още на предните избори и Бойко Борисов вече не е министър-председател и повече няма да бъде, ГЕРБ не е на власт и повече няма да бъде, но сега е важно коя ще бъде водещата сила, която да продължи промяната, която започна. БСП е единствената партия, която има цялостен план какво и как трябва да се случи в България и компетентен екип от хора, които да го направят, изтъкна още Кристиан Вигенин и очерта посоките на промяната - БСП иска да има бъдеще за младите хора в България, качество на живот и в малките населени места, инвестиции в изоставащите райони, по-добра инфраструктура, да има вода, чист въздух и чиста земя, подкрепа за земеделието. Иска възрастните хора да живеят достойно, младите да имат по-високи доходи, да има по-добро здравеопазване и образование.
За всичко това в програмата на „БСП за България“ има конкретни мерки и ясен план как ще бъде постигнато.
На срещата в Стралджа присъстваха и вторият в листата на „БСП за България“ представителят на Ямбол - д-р Райно Георгиев, третият – кандидатът на „Тунджа“ - Владимир Стоев, петият – коалиционният партньор от АБВ Здравко Златаров, шестият – местният кандидат Койчо Койчев и представителят на ПК „Екогласност“ – Красимира Юрукова – Стоянова. 
Поздрав за всички присъстващи на представянето на листата на „БСП за България“ беше концертът на Фолклорен ансамбъл „Тунджа“, а накрая се изви кръшно българско хоро.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario