Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Страната

Левовете в евро от началото на 2025 година!?

Неделя, 24 Септември 2023г. 07:24ч.

evra CopyБългария ще впише 1 януари 2025 година като целева дата за приемане на еврото в официален документ, става ясно от публикувания проект на правителствения сайт strategy.bg. Промените се правят в постановлението на Министерския съвет за създаване на координационен съвет за подготовката ни за членство в еврозоната, а срокът за изпращане на становища изтече на 23 септември.

Продължение...

 
 

Информират ни по телефона или с имейл за глоби от КАТ

Вторник, 19 Септември 2023г. 10:37ч.

telef.izmamДо средата на октомври ще влезе в сила електронното известяване на водачите за наложените им глоби при извършено нарушение. Уведомяването ще става по телефон или имейл чрез Системата за сигурно електронно връчване. Това се разбра след свиканата от кабинета регулярна среща по проблемите на пътната безопасност.

Продължение...

 
 

Агробизнесът пак се стяга за протести

Вторник, 12 Септември 2023г. 11:25ч.

zemedelci-protest-1Българската аграрна камара, в която членуват 13 утвърдени браншови земеделски организации, изпрати отворено писмо до премиера Денков, до финансовия министър Василев и до министъра на земеделието Вътев с настояване да предприемат спешни действия за спасяване на сектор „Селско стопанство“. Членовете на камарата отправят конкретни искания и предупреждение, че ако не бъдат изпълнени, ще организират национални протести.

Продължение...

 
 

Проверяват всички мостове в страната след потопа край морето

Петък, 08 Септември 2023г. 14:41ч.

mosta CopyСъстоянието на мостовете в страната ще бъде проверено, за да бъдат идентифицирани специфичните проблеми по тях и да се потърси максимално бързо решение. Това заяви премиерът акад. Николай Денков от трибуната на Народното събрание. Той поиска изслушване пред депутатите в Деня на национален траур, за да представи коректна информация за действията на правителството по време на наводненията по Южното Черноморие.

Продължение...

 
 

Парите за майчинство - на пети септември, пенсиите - от седми

Вторник, 05 Септември 2023г. 07:25ч.

bankomat CopyПаричните обезщетения за бременност и раждане, за отглеждане на дете до двегодишна възраст и за осиновяване на дете до петгодишна възраст за предходния месец ще бъдат изплатени на всички правоимащи на 5 септември. Това  съобщи пресцентърът на Националния осигурителен институт.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 180