Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Страната Ето как ще отчитат новите цени на тока от началото на юли

Ето как ще отчитат новите цени на тока от началото на юли

el-stulboveУвеличението на тока от 1 юли наложи извънредно отчитане на електромерите в цялата страна. И трите електроразпределителни дружества дават възможност за самоотчет, а ЧЕЗ организира и извънреден график. Средно с 3% се очаква да поскъпне токът в цялата страна от утре. Тъй като новата цена ще влезе в сила преди края на месечния отчетен период, се налага междинно отчитане на данните. ЧЕЗ електроразпределение организира извънреден отчет, като графикът за него е публикуван на сайта на дружеството. Вариант е и самоотчетът, който трябва да бъде направен към 30 юни, а срокът за подаване по имейл, телефон или в центровете за обслужване на клиенти е до 4 юли включително.
ЕВН няма да организират извънредно отчитане, като данните, отчетени по стандартен график, ще бъде разделени пропорционално на дните по новата и старата тарифа. Срокът за подаване на данните в офис на ЕВН е 5 юли.
Енерго Про също ще отчитат по стандартен график, а данните ще бъдат разделени пропорционално на дните по новата и старата тарифа. Данните при самоотчет трябва да бъдат подадени до 2 юли по имейл, телефон или в офис за обслужване на клиенти.
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario