Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Страната Лесовъди помагат в разчистването след бурята край морето

Лесовъди помагат в разчистването след бурята край морето

gorskiОбщо пет териториални поделения на Югоизточно държавно предприятие - Сливен са взели участие в разчистването на отломки и паднали дървета след ураганния вятър, преминал на 17 септември през област Бургас. Горски служители от ДГС-Бургас, ДЛС-Ропотамо, ДЛС-Несебър, ДГС-Ново Паничарево и два екипа от ДГС-Айтос са били на разположение в отстраняването на паднали дървета и клони в гр. Бургас и гр. Поморие.
Лесовъдите споделят, че нанесените щети са неизмерими, а броят на изкоренените и пострадали дървета към този момент не може да бъде посочен. Горски служители от стопанствата са взели активно участие и в разчистването на общински и републикански пътища в областта, които са били затворени вследствие на паднали дървета. С помощта на екипите от горските стопанства, за кратко време те са освободени за преминаване на пътуващи автомобили.
И днес горски служители от ДГС-Айтос продължават да са на терен в община Поморие, за да помагат в разчистването на останали паднали дървета и клони по улиците. От ръководството на ЮИДП-Сливен отправят сърдечни благодарности към всички колеги, участвали в каузата и ги поздравяват за проявените благородни действия и съпричастност!rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario