Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Страната Сняг, виелици и силен вятър в неделя

Сняг, виелици и силен вятър в неделя

snegorinСняг и виелици затрудняват обстановката по пътищата в цялата страна. Още от събота 130 снегорина работят за разчистване на настилките по републиканските пътища, но обстановката остава сложна, като отделни участъци през нощта периодично бяха затваряни за почистване. На места придвижването е много трудно и използването на вериги е задължително. 
През нощта движението бе временно ограничавано по много от пътищата с цел почистване. В неделя сутрин движението е ограничено по пътя Е79 в участъка Дунавци-Ружинци, като се минава по обходен маршрут. Ограничението ще е в сила до 12 часа. 
Задължително е ползването на вериги по път Габрово-Узана заради силен снеговалеж и навявания. 
Заради силен вятър три полета на летище Варна закъсняха с около час, засега няма отменени полети. Силният вятър е наклонил и покрив на старата ЖП гара. 
Валежите ще продължат днес през целия ден, сериозна покрива се очаква в Предбалкана и източните райони. В Добруджа и Лудогорието, както и в планинските преходи, ще има виелици и навявания. 
От АПИ припомнят, че всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка на сайта www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario