Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Страната

Как да навлезете в дълбините на тенис прогнозите с помощта на BgBets

Понеделник, 04 Ноември 2019г. 16:28ч.

djokovichТенисът е любим спорт на милиони хора по целия свят. Хиляди българи също обичат играта на корта, и то доста преди да изгрее звездата на Григор Димитров. А бурното развитие на индустрията на онлайн залозите изстреля в съвсем различна орбита тениса, тъй като благодарение на доста букмейкъри той стана по-достъпен за по-широка публика. И въпреки че с бума на интернет бетинга да се увеличи и популярността на спорта, то не са малко потребителите, които не са напълно наясно какви са особеностите при прогнозите. За тези, които се интересуват от залозите в тениса, bgbets.com дава интересни и важни насоки.
Както във всеки един спорт, основното предвиждане е свързано с определяне на победителя в дадена среща. Там не може да има вариации, тъй като нито един мач не може да завърши наравно – вариант 1 или вариант 2. Когато обаче се навлезе по-надълбоко, става ясно, че опциите за залагане в играта на корта могат да бъдат значително по-широки и разнообразни. В рамките на конкретен двубой могат да се търсят какви ли не вариации, които да го направят още по-интересен. Залог също с ограничен брой на възможностите е прогноза за броя на сетовете, които ще бъдат изиграни в срещата – там вариантите са 2 (при мач по системата 2 от 3 сета) или 3 (при мач по системата 3 от 5 сета). “Ветрилото” на вариантите все пак се разтваря доста по-осезаемо, ако залагащият се опита да предвиди колко гейма ще се изиграят в целия мач, а защо не и в рамките на определен сет. Възможно ли е да се задълбае дори по-надълбоко – например да се поставят пари на това колко гейма ще се играят в рамките на конкретен сет. Може, разбира се, и то да се прогнозира както точен брой, така и диапазон на принципа под/над. 
Такива детайлни предвиждания обикновено излизат на преден план в двубои, в които единият тенисист (или двойка) е подчертан фаворит. Там коефициентът за победител не е интересен, освен ако не се търси изненадата. Но защо пък да не се заложи на сензация? Виждали сме неведнъж неочаквани победители, така че търсенето на високите ставки е оправдана стратегия. За съжаление, има доста хора, които в последно играят успешно с прогнози срещу нашия Григор Димитров в първите кръгове на турнирите от сериите ATP 500 или Мастърс 1000. 
Непостоянството на Гришо, което той редува с бляскави изяви като тази на последния US Open, все пак не са единствените възможности за търсачите на изненади. Оказва се, че голяма част от тенисистите, които понастоящем заемат място в челната на десетка на световната ранглиста, са записали поне половин дузина ранни отпадания (срещу първия или втория съперник) от турнирите, в които са участвали през 2019 г. Единични са такива сензации само при суперзвездите Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер. Но да се залага срещу Даниил Медведев, Доминик Тийм или Стефанос Циципас в ранните етапи на надпреварите от веригата на АТР не е лоша стратегия. А познавачите на тенис материята от BgBets могат да ви дадат добри насоки къде да потърсите изненадата, когато на корта е фаворит срещу нископоставен противник.
 
 

Димитровден и като ден за размисъл

Събота, 26 Октомври 2019г. 08:55ч.

2018-hora-226 октомври е денят за размисъл преди изборите за кметове и общински съветници в неделя. Изборният кодекс забранява агитацията от полунощ на 26 октомври до приключване на изборния ден. Не е разрешено и обявяването "под каквато и да е форма" на резултати от допитвания до общественото мнение по повод на изборите. В събота продължават последни приготовления по обособяването на т.нар. тъмни стаички за гласуване в секциите, които са разположени в училищата.

Продължение...

 
 

Ето как изглеждат бюлетините за предстоящите избори

Петък, 11 Октомври 2019г. 10:44ч.

buletinitiНад 17. 2 милиона бюлетини са отпечатани за първия тур на изборите за кметове и общински съветници на 27 октомври. Всяка бюлетина за изборите е отпечатана на бяла и непрозрачна хартия. На гърба й има място за два печата на секционната избирателна комисия. В долния й десен ъгъл има осемцифрен номер, който се откъсва по перфорирана линия от член на СИК след гласуването. Бюлетините, с които се гласува за кмет на община, кмет на кметство, както и районен кмет в София, Пловдив и Варна, са еднотипни.

Продължение...

 
 

Близо 30 хиляди души в страната са кандидати за общински съветници

Четвъртък, 26 Септември 2019г. 12:27ч.

23-10-06Право да гласуват на местните избори на 27 октомври по предварителните списъци имат 6 227 901 избиратели. Това заяви Александър Андреев, говорител на ЦИК, на редовен брифинг в централата на комисията. "Кандидатите за кмет на кметства с население над 350 жители 1 968, за сравнение с 2015г. кандидатите са по-малко. Кандидатите за общински съветници са 29 515. Кандидатите за кмет на общини - 1254, кмет на кметство - 5 059.

Продължение...

 
 

Ново увеличение на банковите такси от октомври

Понеделник, 02 Септември 2019г. 11:55ч.

pari-1Банките масово подготвят повишение на таксите, които събират, за да компенсират поевтиняването на лихвите по заемите, съобщава вестник "Сега", като уточнява, че няколко финансови институции вече са обявили тези си намерения на сайтовете си. От началото на октомври ОББ двойно ще завиши комисионата за вноска на каса на суми над 3 хил. лв. Институцията повишава таксата за преводи от и по сметка в системата на ОББ, при междубанкови преводи, при директен дебит - услугата, при която банка превежда плащанията по битовите сметки на клиентите си.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 163

Реклама

vhs-2-dvd_125x125