Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Страната Vraybg.com: Най-добрите PS4 игри през 2020 година

Vraybg.com: Най-добрите PS4 игри през 2020 година

pr-2020-05-2Най-добрите PS4 игри варират от замислени, сюрреалистични преживявания до епични екшън. Независимо дали търсите потапящи приключения за един играч, хаотични мултиплейър мачове или съвместни преживявания, PS4 има игра с вашите вкусове. Разбира се, не е трудно да разберем защо. PlayStation 4 съществува от седем години и през това време е създала библиотека, съдържаща хиляди игри. Не само това, но Sony излезе начело в ексклузивните заглавия, така че PS4 е единственият начин да изживеете нови класики като God of War (2018), Spider-Man и Bloodborne. А за да имате наистина прекрасно преживяване играейки PS4, може да намерите задължителните PS4 аксесоари в магазин за djaji Vraybg.com.

Death Stranding

Death Stranding несъмнено е една от най-странните игри. Но това е и една от най-добрите PS4 игри, особено ако се наслаждавате на уникалната марка на непрекъснатия футуризъм на Hideo Kojima. В играта вие поемате контрола над Сам Бриджис, който прави доставки на оцелели в пост-апокалиптична Земя. Death Stranding отприщи раса от извънмерни създания, които повдигат някои изключително екзистенциални въпроси за живота, смъртта и природата на властта в пост-апокалипсиса.
Едно от интересните неща за Death Stranding е, че играта е изключително лесна. В по-голямата си част е просто пътуване от едно място на друго и създаване на инфраструктура, за да улесните пътуванията си. Това как вървят доставките ви, ще повлияе на това как можете да изградите способностите на Сам, което може да ви помогне да носите повече артикули и да изградите репутацията си.


God of War

След петгодишен хиатус серията God of War се завръща и е много различна. Кратос, сега е семеен мъж, опитвайки се да балансира децидалното си минало с предаността си към юношеския си син Атреус. Оставяйки Гърция след себе си, Кратос сега окупира Скандинавия - и това означава, наред с други неща, че трябва да се справи с нови митични зверове. От тролове и огньове до норвежки богове, новите врагове на Кратос подлагат непрекъснато уменията му на изпитание.

Overwatch
Overwatch не е игра само за настолен компютър; предлага се и на PS4. Само в случай, че сте пропуснали масовия свръх: Overwatch е мултиплейър FPS, с огромен, пъстър актьорски състав. Независимо дали харесвате гмуркане с глава в престрелка, настройване на капани, за да объркате враговете си или да поддържате съюзниците си живи и здрави, има персонаж, който да отговаря напълно на вашите вкусове. Картите са големи и всяка от тях ви дава различна цел, независимо дали придружава движещ се полезен товар, улавя знаме или завладява територия на врага.

Как да изберем най-добрите PS4 игри

Няма специален трик за избор на най-добрите PS4 игри. Всичко се свежда до това кои жанрове харесвате най-много. Много от най-добрите PS4 игри се насочват към жанра за екшън / приключения, включително God of War, Horizon Zero Dawn, Ratchet & Clank и Spider-Man. Много от тези игри имат елементи от отворен свят; други са по-линейни.

Намерете игра, която ви звучи интересно, прочетете нейния синопсис, намерете някои отзиви и вижте дали можете да получите добра цена. По-новите игри са по-скъпи от старите, което означава, че ако досега не сте играли много от тези игри, можете лесно да изградите библиотеката си, като се съсредоточите върху по-старите заглавия.
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario