Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Кметът Георгиев поздрави бронзовия призьор Адриан Добрев

Сряда, 24 Ноември 2021г. 18:05ч.

01-kiukushinecКметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев поздрави Адриан Добрев за спечеления бронзов медал от Световното първенство по киокушинкай в полския град Краков. Той му връчи еднократна финансова помощ за постижения в спорта от средствата, дарени в Благотворителната кампания за насърчаване на талантливите тунджански деца. 

Продължение...

 
 

След увеличените приходи актуализираха Бюджета на Община Тунджа

Сряда, 24 Ноември 2021г. 17:58ч.

sessia-tdzhС едноминутно мълчание в памет на загиналите при пожара в Дома за възрастни хора в село Рояк и на жертвите на тежката катастрофа с автобус на автомагистрала „Струма“ започна заседанието на Общински съвет „Тунджа“ в Деня на национален траур. Общинските съветници актуализираха капиталовите разходи и бюджета на общината за 2021 г.

Продължение...

 
 

Зелена светлина за нови два проекта на МИГ "Тунджа"

Петък, 19 Ноември 2021г. 14:44ч.

obshtina-zima-3Кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев и заместник-кметът и председател на МИГ „Тунджа“ Светозар Грозев подписаха с Държавен фонд „Земеделие“ договори за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по два проекта, разработени от общината по процедурата за подбор на проектни предложения по подмярка 19.2 „Прилагане на операции в рамките на стратегии за водено от общностите местно развитие“ на Мярка 19 „Водено от общностите местно развитие“ за бенефициенти, възложители по ЗОП.

Продължение...

 
 

Обединени усилия, за да се върнат децата в училище

Сряда, 17 Ноември 2021г. 17:35ч.

2-sreshta-testoveРазяснителна среща във връзка с отказа на родители да бъдат тествани децата им, за да се върнат в училище, организира община „Тунджа“. На нея присъстваха кметът на общината Георги Георгиев, директорът на РЗИ д-р Радостина Калчева, началникът на Регионалния инспекторат по образование Стойко Стойков, директори на училища, кметове на населени места, здравни медиатори, пастори и част от ръководството на общината.

Продължение...

 
 

Ваксинационен пункт в Община Тунджа в петък

Вторник, 16 Ноември 2021г. 14:20ч.

vaks-tdzhНа 19 ноември, петък, община „Тунджа“ и Здравната инспекция организират за втори път изнесен ваксинационен пункт в сградата на общината. Здравни експерти на РЗИ – Ямбол ще бъдат там от 10.00 до 12.00 часа и ще предлагат всички видове ваксини, включително и поставяне на бустерна доза. Всички граждани, които имат желание да бъдат ваксинирани, могат да се възползват от възможността да го направят в петък в сградата на община „Тунджа“.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 410