Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

"Великден за баба и дядо" достигна до 1732-ма самотни възрастни

Сряда, 05 Май 2021г. 12:34ч.

6-velikdenaОбщина „Тунджа“ осигури великденски обяд за 1732 самотни възрастни от всички 44 села благодарение на благотворителната кампания „Великден за баба и дядо“. Тя се провежда за втора година като жест на внимание и подкрепа за останалите сами в празничния ден жители на общината на възраст над 65 години и отново обедини усилията на местната общност. 
Кампанията обхвана всички над 1100 души, които получават топла храна през делничните дни в община „Тунджа“ по различни социални програми, отделно кметовете и кметските наместници по селата добавиха и други, останали без близките си на най-светлия християнски празник - Великден.

Продължение...

 
 

Великден за баба и дядо в Община "Тунджа"

Четвъртък, 22 Април 2021г. 17:43ч.

tundja-3През 2020 година община „Тунджа“ стартира благотворителна кауза за съпричастност, солидарност, човечност, наречена „Великден за Баба и Дядо в община „Тунджа“. За пръв път през 2020г. извънредната обстановка, продиктувана от COVID-19, остави много от нашите майки и бащи, баби и дядовци сами на един от най-светлите християнски празници - Великден. Тази година много от тях ще посрещнат празника отново сами. Ние, от община „Тунджа”, ви предлагаме отново ЗАЕДНО с вас да им подарим един вълнуващ и незабравим празник. Дарете вашата съпричастност на банкова сметка 
IBAN: BG39IABG70948400438000 
при банка International Asset Bank кл. Ямбол, BIC: IABGBGSF, 
код за вид плащане: 445100

Нека бъдем ХОРА,
ЗАЕДНО!


 
 

Тържествена сесия на Общински съвет "Тунджа"

Четвъртък, 22 Април 2021г. 16:57ч.

16-k.kolevНа Тържествена сесия по повод Деня на Община „Тунджа”, председателят на Общински съвет „Тунджа“ Нели Славова и кметът на общината Георги Георгиев, връчиха наградите „Почетен гражданин на община „Тунджа“, „За граждански принос”, „За стопанска инициатива”, почетен „Герб на Община Тунджа" - златен, почетен „Герб на Община Тунджа" - сребърен, определени с решения на общинския съвет.

Продължение...

 
 

Съвет в Община Тунджа се събира на 27 април

Сряда, 21 Април 2021г. 10:20ч.

sgrada-liato-2С приемане на актуализация на капиталовите разходи на общината за тази година ще започне поредното редовно заседание на Общински съвет Тунджа. Сесията, с 32 точки в предварителния дневен ред, е насрочена за 27 април от 10.00 часа. Предоставяне на финансови средства под формата на безлихвен заем от бюджета на общината по извънбюджетната сметка за извършване на разходи по проект „Топъл обяд в условията на пандемия“, даване на съгласие за съфинансиране на проектни предложения на общински детски градини по Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“ - модул „Площадки за обучение по безопасност на движението по пътищата“ и изменение и допълнение на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост са други важни теми на обсъждане.

Продължение...

 
 

"Ден на кариерата" по Програмата за развитие на човешките ресурси

Вторник, 20 Април 2021г. 10:14ч.

tundja-sgrada-1Еднодневен семинар на тема „Ден на кариерата“ с представители на местната власт, на бизнеса, Дирекция „Бюро по труда“- Ямбол, неправителствени организации, кметове и кметски наместници и други заинтересовани страни предстои в петък в Общинския център за извънкласни и извънучилищни дейности в село Кабиле.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 391

Реклама

vhs-2-dvd_125x125