Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

МИГ - Тунджа спечели проект за разработване на нова Стратегия за ВОМР

Четвъртък, 23 Март 2023г. 18:16ч.

zarko CopyМИГ - Тунджа подписа нов договор за изпълнението на Проект „Подготвителни дейности за разработване на местна Стратегия за водено от общностите местно развитие (ВОМР) за програмен период 2023-2027г.“, съобщи председателят на сдружението и зам.-кмет на Община „Тунджа“ Светозар Грозев. Повече от 10 години тя  функционира успешно на територията на община „Тунджа“.

Продължение...

 
 

Цветна Първа пролет в Тенево с "Желани пространства"

Четвъртък, 23 Март 2023г. 10:47ч.

pystro CopyСъс засаждане на пролетни цветя и туя във вътрешния двор на детската градина в село Тенево деца, родители и педагози посрещнаха Първа пролет. Интерактивното семейно занимание „Добре дошла, Пролет“ беше организирано точно на 22 март от екипа на Общностния център за деца и семейства в Козарево по проект „Желани пространства” – Комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места”, финансиран по ОП “Развитие на човешките ресурси“, съвместно с екипа на Детската градина „Кольо Тенев“ в Тенево.

Продължение...

 
 

Партньорство в полза на тунджанските жители

Вторник, 21 Март 2023г. 18:41ч.

topmedic CopyОбщина „Тунджа“ и Медицински център „Топ Медик“ започват прием на документи за 2023 година за безплатно ползване на процедури с барокамера от социално слаби граждани на общината. Различното тази година е, че от тях могат да се възползват както болни от диабет за по-бързо заздравяване на рани, така и деца с разстройства в аутистичния спектър. Управителят на Медицинския център Стела Жекова информира за новостите в кампанията тази година кмета на Община „Тунджа“ Георги Георгиев. 

Продължение...

 
 

Строителни дейности по различни обекти в 16 тунджански селища

Сряда, 15 Март 2023г. 17:37ч.

DSC02944 CopyВ 16 тунджански селища продължават дейности по различни обекти от строителната програма на общината. Това показа поредната инспекция на Кмета Георги Георгиев и ресорният заместник-кмет Грозев. Напредват довършителните работи по новия корпус на детската градина в с. Роза, след което предстои оборудване и обзавеждане на сградата. Там се изпълняват и строително-монтажни работи по изграждане на канализация по ул. „Марица“, а в центъра на селото ремонтните дейности в Младежкия клуб вече са завършени, предстои клубът да бъде обзаведен и оборудван.

Продължение...

 
 

Празникът на хармонията и красотата в Инзово е на 9 април

Вторник, 14 Март 2023г. 14:30ч.

harmoniiata CopyНа 9 април в парка на село Генерал Инзово ще се проведе XXII-то издание на Общинския пролетен празник „От Цветница до Гергьовден“, което ще бъде част от празничната програма за Деня на община „Тунджа“. За участие са поканени певчески групи и ансамбли, танцови формации, групи за автентичен фолклор, индивидуални изпълнители - певци и инструменталисти от община „Тунджа“ и от цялата страна.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 449