Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Услуги в домашна среда за 180 души от Община Тунджа

Понеделник, 28 Ноември 2022г. 16:55ч.

soc-projeНов социален проект на община „Тунджа“ е одобрен от Управляващия орган на Програма “Развитие на човешките ресурси 2021-2027“, съобщи кметът Георги Георгиев. Проектът „Грижа в дома в Община Тунджа” ще осигури услуги в домашна среда на над 180 лица с увреждания и възрастни хора с хронични здравословни проблеми, живеещи на територията на общината, за период от 12 месеца.

Продължение...

 
 

Таня Христакиева представи първата си изложба в Община Тунджа

Петък, 11 Ноември 2022г. 10:53ч.

DSC08639 CopyПърва самостоятелна изложба откри в голямата зала на община „Тунджа“ директорът на дирекция „Местни данъци и такси“ Таня Христакиева. Изложбата „Зора“, подредена с вкус, талант и мисъл за всеки детайл, озари залата на общината и разкри творческия полет на душата й през последните 11 месеца. Събитието събра нейни близки, колеги, познати и ценители на изобразителното изкуство, за да изразят своето уважение и признание към таланта й.

Продължение...

 
 

Бюджет '2023: Имат думата жителите на Община Тунджа

Сряда, 02 Ноември 2022г. 17:42ч.

Tundja-2021До 16 ноември всички жители на община „ Тунджа“ имат думата за предложения какво искат да залегне като приоритети в общинския бюджет за следващата година. Във фоайето на административната сграда на община „Тунджа“ има специална кутия и бланки за предложения. Във всяко от 44-те кметства и кметски наместничества също се приемат предложения на граждани, които след това ще бъдат предоставени от кметовете и кметските наместници на общинска администрация. 

Продължение...

 
 

Приключи основният ремонт на пътя Кабиле - АМ "Тракия"

Вторник, 25 Октомври 2022г. 16:18ч.

kabile.1 CopyЗавърши основният ремонт на пътя Кабиле – автомагистрала „Тракия“, който преминава през цялото село, съобщиха от Община Тунджа. Ремонтираната пътна отсечка е с дължина 3,7 км и започва от тунджанския участък от пътя за Кабиле и завършва до връзката с автомагистрала „Тракия“.

Продължение...

 
 

"Тунджа - творчество и иновации" събра младежи от България, Гърция и Турция

Вторник, 18 Октомври 2022г. 10:33ч.

tzh-krasota CopyМладежкият фестивал „Тунджа – творчество и иновации“ възвърна международния си облик – десетото му издание събра в село Безмер младежите на община „Тунджа“ и гости от община Домоку, Гърция и град Къркларели,  Турция. Над 300 младежи взеха участие във фестивала, организиран от община „Тунджа“, кметството в Безмер и местното читалище „Светлина“, а 20 отбора се включиха в спортните състезания, сред които бяха и млади хора от община Домоку.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 439