Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Ремонтите на уличната и пътната мрежа в ускорени темпове

Понеделник, 08 Август 2022г. 16:37ч.

bageraРемонтните дейности по четвъртокласната пътна мрежа и основните улици в тунджанските селища продължават с ускорени темпове, съобщи по време на традиционния брифинг с представители на регионалните медии Кметът на общината Георги Георгиев. До дни приключва преасфалтирането на три улици в Кукорево, веднага след това започва благоустройство на уличната мрежа в Тенево, всеки момент трябва да бъде обявена окончателната стойност на този ремонт.

Продължение...

 
 

Скрининг кампания за хепатит в Дражево и Калчево

Вторник, 26 Юли 2022г. 17:36ч.

sgrada-liato-3По повод Световния ден за борба с хепатита - 28 юли, Министерството на здравеопазването планира да осъществи съвместно с Регионалните здравни инспекции скринингова кампания за хепатити В и С, припомнят от Община Тунджа. 

Продължение...

 
 

Дряново очаква много гости на традиционния Илинденски събор

Вторник, 26 Юли 2022г. 10:24ч.

07-drianovo157-то издание на традиционния Илинденски събор в село Дряново ще се проведе на първи август, в понеделник, и ще започне в 20.00 часа, съобщиха от Община Тунджа. Организатори са Кметството в Дряново, Народно читалище „Светлина-2004“ и община „Тунджа“.

Продължение...

 
 

Безплатен топъл обяд в тунджански села до началото на септември

Понеделник, 18 Юли 2022г. 16:03ч.

trapezaria01200Община „Тунджа” внесе в Агенцията за социално подпомагане искане за удължаване на проект „Топъл обяд в условията на пандемия от COVID-19 в община Тунджа” по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица.

Продължение...

 
 

Интерактивно семейно занимание "Здравей, слънчево лято"

Неделя, 17 Юли 2022г. 15:57ч.

03-decaНачалото на лятната ваканция зарадва тунджанските деца с поредица празници, обединени в рамките на интерактивно семейно занимание под общото мото „Здравей, слънчево лято“ в селата Скалица, Ботево и Бояджик, община „Тунджа“. Организатор на интерактивното семейно занимание с деца и родители е екипът на Общностен център за деца и семейства - с. Козарево по проект „Желани пространства" - Комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места", финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси".

Продължение...

 
 

Страница 2 от 432

banner 300x250 PASHA