Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Хипотерапия на Конната база в Кабиле

Вторник, 23 Февруари 2021г. 09:24ч.

01-hipoterapyС цел надграждане на здравно-социалните услуги, през следващите месеци от изпълнението на проект „Компас - Интегрирани мерки за социално включване в община „Тунджа“, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ и Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, стартира нова дейност „Хипотерапия за лица от уязвими групи“. Срокът на изпълнение на услугата по проекта е до края на тази година, а нейната стойност е в размер на 12 000 лева без ДДС.

Продължение...

 
 

Иноватитивен проект предлага нови социални услуги за пенсионерите

Вторник, 23 Февруари 2021г. 09:16ч.

bezmerpensiiВ Община Тунджа стартира доставката на оборудване за клубовете на пенсионера по проект „Социална платформа „Тунджа“– възможности за активно включване в малките населени места от селски тип“, по процедура на МИГ Тунджа „Активно приобщаване с оглед насърчаване на равните възможности, подобряване достъпа до социални и здравни услуги и по-добра пригодност за заетост", който се изпълнява с финансовата подкрепа на ОП РЧР2014-2020. Първите доставки включват кафе машини и готварски печки.

Продължение...

 
 

Да помогнем на малкия Виктор - каузата продължава!

Понеделник, 22 Февруари 2021г. 17:35ч.

01-vickyИсторията на малкия Виктор от село Кабиле продължава да докосва сърцата на много добри и щедри хора от региона. Той е диагностициран с вътрешна хидроцефалия. Направени са му две неврохирургични операции. По-късно се установява, че страда и от детска церебрална парализа-квадрипареза. Рехабилитациите, които провежда, подобряват в известна степен състоянието му, но като цяло, ефектът от тях е незадоволителен. Виктор е насочен към специалисти в чужбина, където рехабилитацията е скъпоструваща.

Продължение...

 
 

Приемен ден на Кмета на Общината в Ханово и Стара река

Вторник, 09 Февруари 2021г. 14:01ч.

tundja-sgrada-1На 10 февруари 2021 година изнесени приемни дни на кмета на община „Тунджа“ Георги Георгиев ще се проведат в селата Ханово от 11.00 часа и Стара река от 13.00 часа, съобщиха от общинската администрация. Жителите на двете селища, които имат желание да отправят въпроси и предложения по различни теми, засягащи развитието на населеното място, могат да го направят при спазване на всички противоепидемични мерки.


 
 

Доставка на безплатна храна за още 280 потребители в селата

Сряда, 03 Февруари 2021г. 13:56ч.

trapezaria-tundjaСтартира втори етап от доставката на готова храна по проекта на  Община „Тунджа“  по операция 3.1- „Топъл обяд в условията на пандемия от COVID 19“, финансиран с подкрепата на  Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, финансирана от Фонд за Европейско подпомагане на най- нуждаещи се лица 2014- 2020г.  От 1 февруари 2021г., в рамките на проекта ще стартира доставката на готова храна за 282 потребители в 25 населени места.

Продължение...

 
 

Страница 3 от 391

Реклама

vhs-2-dvd_125x125