Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Допълнителни средства за община Тунджа

Събота, 20 Ноември 2010г. 11:19ч.

tundja-zima-sgradaМинистерството на финансите увеличи бюджетните взаимоотношения на община Тунджа с централния бюджет, информираха от общинската администрация. 34000 лева целеви средства са отпуснати за ремонти, компютърна техника, софтуер и художественотворческа дейност за 25 читалища от община Тунджа.

Продължение...

 
 

Слаб трус в тунджанските села

Четвъртък, 11 Ноември 2010г. 08:28ч.

Слабо земетресение е било усетено малко преди полунощ  в някои села в Ямболска област.

Продължение...

 
 

"Подкрепа за достоен живот" стартира в община Тунджа

Понеделник, 08 Ноември 2010г. 12:26ч.

tundja-zima-sgrada2Oбщина Тунджа подписа Междуинституционално рамково споразумение с Агенцията за социално подпомагане чрез Дирекция „Анализ, административно и информационно обслужване” относно реализацията на проект „Подкрепа за достоен живот”.

Продължение...

 
 

Аутобанът: Стара Загора - Ямбол тръгва през юни 2012

Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 17:16ч.

Отсечката от Стара Загора до Ямбол по трасето на автомагистрала „Тракия” може да бъде завършена до началото на лятото на 2012 година. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев след поредната нспекция на строителните дейности.

Продължение...

 
 

В Тунджа събират документи от социални асистенти

Сряда, 03 Ноември 2010г. 08:42ч.

През октомври в страната започна изпълнението на проект „Подкрепа за достоен живот”, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Целта на проекта е в национален мащаб да се приложи нов подход за предоставяне на услуги в семейна среда чрез въвеждане на принципа „индивидуален бюджет за личен асистент". Изпълнител на национално ниво ще бъде дирекция „Анализ, административно и информационно обслужване" на АСП, а на общинско ниво - управленски екипи от представители на общинските власти. Партньори ще бъдат 262 общини в страната.

Продължение...

 
 

Страница 430 от 432

banner 300x250 PASHA