Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Миг – Тунджа проведе информационни срещи за популяризиране на прилагането на стратегията за водено от общностите местно развитие

Събота, 12 Декември 2020г. 12:11ч.

tundja-sgrada-1MIG-proekti-zastavkaМИГ– Тунджа проведе поредица от информационни срещи за популяризиране на прилагането на Стратегията за Воденото от общностите местно развитие. Срещите бяха проведени в селата Козарево, Победа, Тенево, Генерал Инзово, Чарган, Кабиле, Безмер, Бояджик и Савино.

Продължение...

 
 

Общински съвет Тунджа се събира на 17 декември

Петък, 11 Декември 2020г. 13:57ч.

obshtina-zima-1Актуализация на бюджета на общината и капиталовите разходи за 2020 година и приемане на промени в Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост за тази година са най-важните теми, които ще обсъжда насроченото за 17 декември редовно заседание на Общински съвет Тунджа. В предварителния дневен ред на сесията, свикана от Председателя на Общински съвет Тунджа Нели Славова са включени общо 18 теми.

Продължение...

 
 

Приемен ден на Кмета на Общината във Видинци и Инзово

Вторник, 08 Декември 2020г. 09:54ч.

asenovo-horaНа 09 декември 2020 г. ще се проведат изнесени приемни дни на Кмета на община „Тунджа“- Георги Георгиев в селата Видинци и Генерал Инзово. Жителите на село Видинци ще могат да отправят своите въпроси и/или предложения пред Кмета на общината от 11.00 ч., а в село Генерал Инзово от 12.00 ч. При провеждането на изнесените приемни дни ще се спазват всички противоепидемични мерки.


 
 

Коледна благотворителна кампания за децата на Община Тунджа

Понеделник, 30 Ноември 2020г. 15:46ч.

sarcetoПредвид мерките за ограничаване на разпространението на COVID-19, община „Тунджа“ няма да проведе традиционния Коледен благотворителен бал в подкрепа на деца, ученици и студенти със здравословни проблеми; с високи постижения в образованието, изкуството и спорта. Във времето до Рождество Христово, община „Тунджа“ разгръща мащабна благотворителна кампания със същите цели. Коледният бал на община „Тунджа“ е една от най-мащабните благотворителни инициативи в страната, подкрепена от Президента на Република България генерал Румен Радев, от много държавници, общественици, представители на бизнеса, на изкуството, спорта, общественици.

Продължение...

 
 

Изнесени приемни в Драма, Дряново и Маломир

Понеделник, 30 Ноември 2020г. 09:50ч.

tundja-sgrada-1На 02 декември 2020г. ще се проведат изнесени приемни дни на кмета на община „Тунджа“ Георги Георгиев в селата: Драма ( от 11.00 ч.), Дряново ( от 12.00 ч.) и Маломир (от 13.00 ч.). Жителите на населените места ще могат да отправят своите въпроси и/или предложения пред Кмета на общината при спазване на въведените противоепидемични мерки.


 
 

Страница 8 от 391

Реклама

vhs-2-dvd_125x125