Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Подкрепа за Болград със съдействието на Община Тунджа

Вторник, 29 Март 2022г. 17:29ч.

04-bolgratНова хуманитарна помощ получи побратименият Болград от България със съдействието на община „Тунджа“. На 26 март за Болград замина автобус, натоварен с хуманитарна помощ – храни и санитарни материали. Помощта е осигурена от община „Тунджа“, Български червен кръст и фирми от Първомай, организирани от бившия кмет Ангел Папазов.

Продължение...

 
 

Нова благотворителна акция "Великден за баба и дядо"

Вторник, 29 Март 2022г. 17:19ч.

velikdeniОбщина “Тунджа” обявява начало на благотворителната кампания „Великден за Баба и Дядо“. Тя ще се проведе за трета поредна година като израз на съпричастност, солидарност, човечност към самотните, нуждаещите се и социално слабите граждани на община „Тунджа“, които са сами на най-големия християнски празник – Великден.

Продължение...

 
 

В подготовка за честване на 35-тата годишнина

Понеделник, 28 Март 2022г. 18:14ч.

05-g.s.gОбщина „Тунджа“ ще отбележи своята 35 годишнина с богата празнична програма, съобщи кметът Георги Георгиев. Идеята е празникът да бъде за всички - от най-малките в детските градини до най-възрастните ни граждани, да стигне до повече села и да покаже доброто сътрудничество на общината с културните институти в областта.

Продължение...

 
 

Климатичните промени на фокус в дискусия в Община Тунджа

Петък, 25 Март 2022г. 11:56ч.

DSC08824Община „Тунджа“ беше домакин на регионална среща по проект „Променяме се с климата“. Един от партньорите по проекта е ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ с. Веселиново заедно с други 6 училища от страната, с Екологично сдружение „За Земята“, сдружение „Институт за прогресивно образование“ и норвежката организация „Приятели на Земята“.

Продължение...

 
 

Бюджетът на Община Тунджа предвижда 10 млн. лв. за строителство

Четвъртък, 24 Март 2022г. 13:06ч.

09-tzhaНад 9,9 млн. лв. инвестиции в строителство и ремонти са заложени в проекта за бюджет на община „Тунджа“ за 2022 г. Това подчерта на общественото обсъждане на проекта кметът на общината Георги Георгиев. Самият бюджет е най-големият в 35-годишната история на общината и най-инвестиционният.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 432

banner 300x250 PASHA