Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Спорт Футбол Амбициозен млад треньор поема ФК "Ямбол 1915"

Амбициозен млад треньор поема ФК "Ямбол 1915"

treneratФутболен клуб „Ямбол 1915“ обяви своя нов старши треньор за следващия полусезон. Това е Ивелин Петков. Той е на 30 години и е роден в Ямбол. Висшето си спортно образование завършва с пълно отличие през 2014 година в НСА "Васил Левски". Следват едноседмични специализации в европейските футболни грандове Ливърпул и Фиорентина, както и в отбора на Пескара, който е известен в работата си с млади футболисти.
Към настоящия момент Ивелин Петков притежава "А" професионален лиценз, както и такъв за кондиционен треньор. Той учи и магистратура "Спорт за високи постижения във футбола".
Във футболната му визитка влиза работа с деца в село Горна Малина, както и 4-годишен престой в град Монтана, където тренира юношеските формации U15, U17 (най-добро класиране на тази възраст) и U19. Ивелин Петков прави юношите старша възраст шампиони на Сверозападна България. 
Добрите резултати в школата са забелязани и от Ферарио Спасов, който кани Петков като помощник треньор на ПФК “Монтана” във Втора лига. Следва и един сезон в школата на ПФК “Славия”, след което става помощник треньор на Енгибар Енгибаров в ПФК “Витоша Бистрица”, част от Първа лига. През последните две години Ивелин е бил помощник треньор на ПФК “Литекс” в екипа на Живко Желев.
Пожелаваме успех на Ивелин Петков в неговото начинание, както и добри резултати на ямболския тим!rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario