Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Нови комбинирани вело- и пешеходни алеи изграждат в Ямбол

Петък, 29 Септември 2023г. 16:50ч.

02 3velo CopyВ Ямбол продължава изграждането на нови комбинирани велосипедни и пешеходни алеи, които ще свържат различни райони на града и ще предоставят удобен маршрут за спорт и разходки. Първата алея обхваща участъка от кръстовището до Регионална здравна инспекция до жилищен комплекс „Доктор Дончев“ с дължина 1000 метра, а втората - отсечка от 700 метра от училище „Христо Смирненски“ до кръстовището край РЗИ.

Продължение...

 
 

Гребната база в Ямбол посреща тридневен RaveFest

Четвъртък, 28 Септември 2023г. 16:19ч.

ravefest CopyГребната база в Ямбол ще посрещне първия тридневен открит музикален фестивал Rave On!pres. Back To The Roots - Open Air Music Festival. Партито е без такса за вход и ще се проведе в дните от 29 септември до 1 октомври. Фестивалът активно подкрепя и обединява българската ъндърграунд сцена, организиран изцяло от млади артисти с цел популяризиране на електронната музика и култура, както и предоставянето на поле за изява, трансфер на знания и обмяна на опит в сферата на музиката и съвременното изкуство.

Продължение...

 
 

Традициите на Тревненската школа представени в изложба в Безистена

Сряда, 27 Септември 2023г. 10:16ч.

01 3 Copy„От ръката тревненска“ - изложба на Специализирания музей за резбарско и зографско изкуство в Трявна гостува в ямболския Безистен. Експозицията бе открита по повод празника на Културно-информационен център „Безистен“ и Европейските дни на културното наследство. Тази година темата на европейската инициатива е „Живо наследство“ и акцентира върху динамиката, многообразието и значението на културните традиции, знания и умения на стария континент. 

Продължение...

 
 

"Всчики заедно за спорта" на 27 септември

Вторник, 26 Септември 2023г. 13:46ч.

01.sportat CopyГрадският парк на Ямбол ще се превърне в зона на спорта на 27 септември, когато ще бъде отбелязана Европейската седмица на спорта. Атрактивни демонстрации на ямболските спортни клубове, изпълнения на открита сцена, сред които скокове на батут, брейк, спортни и мажоретни танци, художествена гимнастика, шахмат, футбол, баскетбол, тенис, бокс и други очакват всички жители на града. Официален гост на събитието ще бъде министърът на младежта и спорта Димитър Илиев.

Продължение...

 
 

Възстановен символ на гордост и културно-историческо богатство

Неделя, 24 Септември 2023г. 13:18ч.

02 3krepostta CopyС вълнуващ огнен спектакъл, представен пред хилядна публика, беше открита възстановената северна стена на ямболската Средновековна крепост в градския парк. Малки и големи жители на града, както и много гости, с интерес наблюдаваха постановката на мим-формация "Жар Театър". Чрез танци в огнени костюми, кукли и картини, те разказаха и пресъздадоха продължителната обсада на укреплението, защитавало Ямбол векове наред.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 1375