Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Коалиция ГЕРБ - СДС откри предизборната си кампания и призова за ред в хаоса!

Петък, 11 Юни 2021г. 12:45ч.

GERB-01По станала вече традиция, Коалиция „ГЕРБ-СДС“ Ямбол откри с тържествен водосвет предизборната кампания за предстоящите избори на 11 юли. В един от най-старите храмове на Ямбол – църквата „Свети Георги“, отец Стоян отслужи водосвет за здраве и успехи в начинанията на кандидатите за народни представители. 

Продължение...

 
 

Наши ученици с успешно представяне в Олимпиада по статистика

Петък, 11 Юни 2021г. 09:50ч.

eg-nagradiУченици от Езикова гимназия "Васил Карагьозов", класирани на втори етап от националния кръг на Европейската Олимпиада по статистика, получиха своите награди. Това са Мария Георгиева и Светлан Колев. Европейската олимпиада по статистика се организира за четвърти път в България. За учениците от област Ямбол това е първо участие.

Продължение...

 
 

Акция за безвъзмездно кръводаряване в понеделник

Петък, 11 Юни 2021г. 08:34ч.

Y.K. bloodПоредната акция за безвъзмездно кръводаряване организират БЧК Ямбол и Отделението по трансфузионна хематология в Областната болница. Акцията ще се проведе на 14 юни от 09.00 до 13.00 часа в Кръвния център на МБАЛ „Св. Пантелеймон“, поводът е отбелзяването на Световния ден на безвъзмездния кръводарител. „Хората винаги имат нужда от кръв, дори и по време на пандемия“ – за втора поредна година това е посланието, което обединява усилията ни, за да бъдат задоволени ежедневните потребности от кръв и кръвни съставки за нуждаещите се от кръвопреливане след тежки пътно-транспортни произшествия, спешни оперативни интервенции и други хронични заболявания.

Продължение...

 
 

Първото автокино в Ямбол събра стотици зрители

Четвъртък, 10 Юни 2021г. 10:44ч.

01autocinemaПри огромен интерес премина прожекцията на първото автокино в Ямбол. Повече от 400 автомобила и десетки хора, дошли пеша, изпълниха до пълния му капацитет паркинга между магазините „Практикер“ и „Технополис“. Зрителите гледаха нашумелия български филм „Привличане“ на режисьора Мартин Макариев, продуциран от Яна Маринова и Башар Рахал.

Продължение...

 
 

Инициатива на Общината за подмяна на старите пейки в Градския парк

Сряда, 09 Юни 2021г. 15:01ч.

01-skameikiОбщина Ямбол започва нова инициатива за подмяна на старите пейки след преасфалтирането на основни алеи с увредена настилка в Градския парк. Преди две седмици бяха монтирани два вида нови скамейки в парка и след проведено допитване до гражданите, които го посещават, те предпочетоха вида пейки от снимката в публикацията.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 1199