Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Обновяват спортните площадки в три училища в града

Понеделник, 01 Ноември 2021г. 17:55ч.

04-ploshtadkiОбщина Ямбол започна поетапен ремонт на спортните площадки в три ямболски училища, вече е ремонтирано игрището в комплекс "Георги Бенковски" до блок 21. Там е положена нова винилова настилка. Тази площадка е с най-големи размери от всички изброени и се надяваме, че ще се използва активно от младежите в квартала.

Продължение...

 
 

Вигенин: Нека спре злоупотребата с Новата болница за политически цели!

Понеделник, 01 Ноември 2021г. 13:50ч.

vig-vlah„Призоваваме да спре злоупотребата с новата ямболска болница за политически цели! Всякакви нови партии и хора, които не са нясно с проблема за болницата, да не говорим за решаването му, използват темата предизборно. За нас това не е приемливо“, коментира водачът на листата на „БСП за България“ Кристиан Вигенин. Той припомни, че БСП в региона 5 години работи за това област Ямбол да има нова и модерна болница.

Продължение...

 
 

Ръководството на Община Ямбол почете Първи ноември

Понеделник, 01 Ноември 2021г. 11:28ч.

02-kitkiКметът Валентин Ревански, заместник-кметовете Михаил Керемидчиев, Енчо Керязов, Васил Александров и общински съветници поднесоха цветя на барелефа на ямболския революционер, учител, поет, преводач и будител Ради Иванов Колесов по повод Деня на будителите – 1 ноември. Поради въведените от заповедта на здравния министър ограничения и тази година празничната церемония беше отменена.

Продължение...

 
 

Поздравление на Кмета на града по повод Деня на народните будители

Понеделник, 01 Ноември 2021г. 10:43ч.

01-kmet -kolesovПрекрасна е думата „будител“ - човек, който буди останалите в духовен смисъл. Нашият народ винаги е отдавал дължимата почит на будителите, дори преди обявяването на празника преди почти сто години. Ние, българите, винаги сме осъзнавали нуждата от тези хора на духа, словото, вярата, които даже с оръжие в ръка са бранили българщината, българското, въздигали са нищите духом, просвещавали са българския народ, укрепвали са духа и духовността му, формирали са неговата култура и национална идентичност. 

Продължение...

 
 

Активна работа по новия болничен комплекс в очакване на следващия транш

Четвъртък, 28 Октомври 2021г. 14:22ч.

drDimanovФирмата-изпълнител на строителството на новия корпус на Областната болница в Ямбол продължава да работи активно, информира д-р Панайот Диманов, изп. директор на МБАЛ „Св. Пантелеймон“. До момента са завършени почти всички груби дейности по ве-и-ка и електро-инсталациите, тръбопроводите за газ и кислород, както и по хирургичния блок. По първия етап от проекта са изпълнени близо 70% от заложените дейности.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 1248