Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Затварят в понеделник участък от "Преслав" за ремонт

Понеделник, 26 Април 2021г. 09:09ч.

PressslafЧаст от улица „Преслав“ се затваря в понеделник за асфалтиране на ремонтиран участък, съобщиха от Общината. Ремонтните дейности са в участъка от ул. "Калина Карадимова" до ул. "Цар Самуил". В тази отсечка вече са подменени бордюрите и тротарната настилка с нови. Ремонтните дейности ще бъдат обозначени с необходимите пътни знаци за безопасност и регулиране на движението.

Продължение...

 
 

Зелена светлина за обновяването на Историческия музей

Събота, 24 Април 2021г. 14:22ч.

RIMremontКметът на Община Ямбол Валентин Ревански и Ръководителят на Управляващия орган на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 сключиха договор за безвъзмездна финансова помощ за изпълнението на проект „Ремонт и модернизация на Регионален исторически музей“ – гр. Ямбол“. Проектът е част от Инвестиционната програма на Община Ямбол. 

Продължение...

 
 

Кампания на БМЧК "Умножи доброто"

Събота, 24 Април 2021г. 08:31ч.

drav4Българският младежки Червен кръст стартира Национална кампания #УмножиДоброто по повод Деня на Земята и във връзка с отбелязване на 100-годишнината на младежката организация. В Ямбол доброволци от градската организация на БМЧК засадиха дръвчета - червен дъб, като следваха всички указания за правилно засаждане - спазване на отстояние между дръвчетата, поливане, притъпкване и обезопасяване на всяко дръвче. Младежите се ангажираха занапред да полагат грижи и поливат дръвчетата. На всяко дръвче поставиха специално изработени табелки с логото на БМЧК по повод 100-годишнината.

Продължение...

 
 

Напредва строежът на Компостираща инсталация за биоразградими отпадъци

Събота, 24 Април 2021г. 08:22ч.

opposПресконференция за напредъка на строителните дейности по проект „Проектиране и изграждане на компостираща инсталация за разделно събрани зелени и биоразградими отпадъци на Община Ямбол“ ще се проведе на 28 април, сряда, от 11.00 часа в  ресторант „Тунджа“. Строително-монтажните работи по изграждането на компостираща инсталация за разделно събирание на зелени и биоразградими отпадъци на Община Ямбол стартираха на 16 декември миналата година.

Продължение...

 
 

За първи път декоративни яйца украсяват града за Великден

Петък, 23 Април 2021г. 17:09ч.

05-iaitcaНа 2 май предстои православните християни да посрещнат най-големия християнски празник – Възкресение Христово. По този повод Община Ямбол подготви изненада за гражданите и гостите на Ямбол – в централната градска част, пред сградата на Община Ямбол, вече са разположени седем големи яйца за украса, боядисани и нарисувани от ямболски художници. Красиви и пъстри, те преплитат традиции и иновации.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 1191