Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

"Ямбол рън" излъчи първите победители

Неделя, 18 Април 2021г. 13:36ч.

09runЕлитна компания български бегачи участваха в първото издание на „Ямбол рън“ (част от веригата „Рън България“) на 18 април. Тежкото трасе в лесопарк „Боровец“ предложи предизвикателства за професионалните атлети и любителите на дистанции 7,44 км. (3 обиколки по 2,48 км) и смесена щафета 4 х 2,48 км. 
В оспорвана конкуренция при мъжете угандиецът Исмаил Сенаджи (Евър- Варна) спечели с време 23:52 мин., а Стоян Владков (Локомотив-Дряново) и Иван Попов (Берое – Стара Загора) си поделиха второто място на метри след победителя с 24:00 мин.

Продължение...

 
 

Ямбол е наш общ дом, да го пазим!

Събота, 17 Април 2021г. 19:06ч.

03ekooДесетки доброволци се включиха в пролетното почистване на лесопарк „Боровец“, организирано от Общинско предприятие „Паркове и зони за отдих и спорт“, Фондация „Тервелъ“, Превантивно-информационен център Ямбол, Ямболска търговско-промишлена палата, КНСБ и други неправителствени организации. За няколко часа участниците в екологичната инициативата почистиха лесопарка от битовите отпадъци. Чували и ръкавици бяха осигурени за всички, а „Боровец“ беше разделен на зони, за всяка от които имаше отговорници и място за събиране на отпадъците.

Продължение...

 
 

Шанс за работа за 54 безработни лица в региона

Петък, 16 Април 2021г. 14:23ч.

zaettostРегионална програма за заетост прие петъчното заседание на Комисията по заетост към Областния съвет за развитие. Целта на програмата е осигуряване на заетост на безработни лица от неравнопоставените групи на пазара на труда в област Ямбол и създаване на възможности за тяхната трудова и социална интеграция.

Продължение...

 
 

Музикално матине на Цветница в ямболския Безистен

Четвъртък, 15 Април 2021г. 17:43ч.

01-matineeКонцерт за орган и цигулка ще звучи в залата на ямболския Безистен на Цветница. Музикалното матине, част от концертната програма на Камерен оркестър „Дианополис“, е с гост-диригент маестро Димитър Караминков, диригент на Сливенския симфоничен оркестър, и гост-музикант Мария Славова, която ще свири на орган. Тя е концертиращ органист, пианист, корепетитор, музикален педагог и преподавател по пиано. Солист ще бъде Красимира Султанова, първа цигулка и концертмайстор на Камерен оркестър „Дианополис“. В програмата са включени произведения на Моцарт, Вивалди, Хендел, Григ, Д. Ненов.

Продължение...

 
 

Първо издание на лекоатлетическия пробег "Ямбол рън"

Сряда, 14 Април 2021г. 15:55ч.

03-runНа 18 април, в неделя, със съдействието на Община Ямбол в парк „Боровец“ ще се проведе първият лекоатлетически пробег „Ямбол рън“. Няколко са съпътстващите събития преди това. Началото ще бъде поставено с пресконференция на 15 април сградата на Общинска администрация. На следващия ден е предвиден семинар по програмата „Детска атлетика“. Тя е част от инициативата „Да открием 100 таланта за атлетиката в България“ на Министерство на младежта и спорта и Българска федерация по лека атлетика.

Продължение...

 
 

Страница 7 от 1191