26.1 C
Ямбол
11:06 | понеделник, 24 юни, 2024
_HTML5 Canvas-yambol
НачалоЯмболУсловия за ползване

Условия за ползване

Условия и правила

Тези общи условия (наричани по-долу „Общи условия“) се отнасят само за уебсайта www.zonayambol.com („Уебсайт“), притежаван и обслужван от „Студио Ямбол“ ЕООД (наричан общо „Компанията“ по-долу). Моля, имайте предвид, че определени страници или материали от Уебсайта на Компанията може да имат свои собствени условия. Използването на тези страници или материали трябва да се подчинява на собствените условия, както и на тези Общи условия. В случай на конфликт между собствените условия и тези Общи условия, спазването на собствените условия е приоритетно.

1. Авторски права
1. Авторските права върху Уебсайта на Компанията и всички материали, появяващи се в него, като текстове, фотографии, изображения, музика, аудио материали и др., (наричани по-долу „съдържание“) принадлежат на Компанията или Компанията притежава лиценз за тях.
2. Копирането, размножаването, разпространението, публикуването на друг уебсайт, преработването или изтриването на съдържание от Уебсайта на Компанията без разрешение на носителя на авторските права или Компанията е забранено и незаконно, освен при разпечатване и съхраняване за лични нужди или за други дейности, разрешени от закона за защита на авторското право. Преди да използвате съдържание от Уебсайта, трябва да се свържете с Компанията и да получите съответното разрешение от нея. Моля, имайте предвид, че разрешение за използването на такова съдържание може да ви бъде отказано абсолютно безпрекословно от Компанията.
3. Ако използвате съдържание с разрешението на Компанията, трябва да изпишете съобщение за авторски права (copyright notice), определено от Компанията. Преработването или изтриването на това съобщение, без разрешение на Компанията, е забранено.

2. Търговски марки и др.
Правата върху търговските марки, логата и наименованията на продуктите, които се появяват на Уебсайта на Компанията, принадлежат на Компанията или Компанията притежава лиценз за тях. Използването им без разрешение на носителя на авторските права или на Компанията е забранено и незаконно, освен в случаите, разрешени от закона за защита на авторското право и други закони. Преди да използвате търговски марки и др. от Уебсайта, трябва да се свържете с Компанията и да получите съответното разрешение от нея.

3. Използване на Уебсайта
1. Съдържанието и другата информация, появяваща се на Уебсайта, се предоставя като „AS IS“. Компанията не дължи обяснение за произхода и не поема отговорности и гаранции, директни или косвени, за достоверността, полезността и произхода на всяка информация и съдържание, появяващи се на Уебсайта. Компанията не носи отговорност за каквито и да е вреди или загуби, причинени от използването и др. на съдържание и информация, появяващи се на Уебсайта.
2. Компанията си запазва правото за промяна или изтриване на който и да е елемент от Уебсайта, включително неговата структура, условия за ползване, URL, съдържание или друга информация, без предупреждение или предварително уведомяване.
3. Компанията си запазва правото за прекратяване дейността или изтриване на Уебсайта, без предупреждение или предварително уведомяване.

4. Връзки към Уебсайта
1. Преди да посочите и предоставите връзки (линкове) към Уебсайта на Компанията (от някой друг уебсайт или чрез посочване на URL адреса на Уебсайта на Компанията в печатни материали, публикации във вестници и списания, и др.), трябва да се свържете с Компанията и да получите съответното разрешение от нея. Имайте предвид, че липсата на отговор от страна на Компанията не означава разрешение за използване на връзки към Уебсайта на Компанията.
2. Вие трябва да се свържете с администратора при възникване на съществени промени в уебсайта, където се появява връзката към Уебсайта на Компанията.
3. Връзките към Уебсайта на Компанията трябва да насочват към URL адреса на заглавната му страница (http://www.zonayambol.com).
4. Когато използвате връзка към Уебсайта на Компанията, трябва да посочите името на Компанията като притежател на Уебсайта, под формата на „Студио Ямбол“ ЕООД и да се погрижите да няма грешки в изписването му. Когато използвате банер-лого за връзката, трябва да използвате показаното по-долу банер-лого. Търговската марка и всички други интелектуални права над логото принадлежат на Компанията. Банер-логото не трябва да се променя по какъвто и да е начин.
5. Връзката към Уебсайта на Компанията не се разрешава, ако е налице някой от следните случаи:
– Ако съответният уебсайт свързва към Уебсайта на Компанията клевети или други факти и действия, дискредитиращи, злепоставящи или опетняващи Компанията, нейните подразделения, филиали или служители.
– Ако съответният уебсайт, свързващ към Уебсайта на Компанията, разваля или заплашва обществения ред или морал, или по какъвто и да е друг начин нарушава сигурността, достойнството или добрата репутация на Компанията.
– Ако начинът, по който е реализирана и описана връзката, е неясен или не отговаря на изискванията и на предоставените материали от Компанията.
– Ако връзката е представена по начин, оставящ грешно впечатление за сътрудничество или корпоративни връзки между вас и Компанията, или грешно впечатление, че вашият уебсайт се поддържа или одобрява от Компанията.
– Ако връзката е преценена от Компанията като неподходяща по каквато и да е друга причина.
6. При наличие на някой от описаните в точки 4 и 5 случаи, Компанията може да поиска изтриване на връзка към Уебсайта на Компанията, дори и по-рано да е дала разрешение за тази връзка.
7. Компанията не поема отговорности и гаранции, директни или косвени, за съдържанието на уебсайтовете, свързани с Уебсайта на Компанията. Също така, Компанията не възнамерява да осъществява връзки или отношения с компаниите, чиито уебсайтове са свързани с Уебсайта на Компанията, както и не възнамерява да одобрява или подкрепя продукти на тези компании. Отговорност на потребителите е да се информират за условията на ползване, за конфиденциалност и др. на свързаните с Уебсайта на компанията уебсайтове, преди да ги посетят и използват.

5. Обмяна на идеи
1. Възможно е понякога Компанията да ви моли за предложения, идеи и др. чрез определени уебсайтове, които използва. В този случай, използването на дадените от вас предложения, идеи и др. е обект на условия, посочени в Уебсайта на Компанията или в уебсайтовете, от които произлиза молбата за тях.
2. Освен в описаните в точка 5.1. по-горе случаи, Компанията няма да приема каквито и да е предложения, идеи и др. от потребителите, изпратени чрез Уебсайта, e-mail, по пощата и др.
3. Ако въпреки описаното в точки 5.1. и 5.2. по-горе, вие решите да изпращате предложения, идеи и др. към Компанията чрез нейния Уебсайт, e-mail, по пощата и др., вие се съгласявате на следното:
– Компанията не поема ангажимент да запазва конфиденциалността, свързана с изпратените от вас предложения, идеи и др.
– Компанията не поема ангажимент да разглежда, развива или използва изпратените от вас предложения, идеи и др.
– Компанията не поема ангажимент да компенсира по какъвто и да е начин изпратилия идеите, предложенията и др. или каквато и да е трета страна, дори в случаите, когато Компанията предлага подобен продукт или услуга, съвпадащ изцяло или с част от изпратените предложения, идеи и др.
– Компанията може свободно и по свое усмотрение да използва изпратените предложения, идеи и др. Изпратилият идеите, предложенията и др. не може да упражнява каквито и да авторски или други права над тях.

6. Законодателство и правораздаване
1. Освен ако не е указано нещо друго, към използването на Уебсайта и интерпретацията на Общите условия трябва да се прилага законодателството на България.
2. Освен ако не е указано нещо друго, Съдебната система на България има изключителните права и юрисдикция да решава спорове, дебати, искове и др., свързани с дейността или използването на Уебсайта на Компанията.

7. Въпроси относно Уебсайта
Моля, изпращайте към: admin@zonayambol.com въпроси или коментари относно Уебсайта на Компанията, включително и молби за разрешение на връзки (линкове) и др.

Cookie policy

ПОДОБНИ СТАТИИ
Реклама

НАЙ-четени

Ямбол
ясно небе
26.1 ° C
27.8 °
26.1 °
38 %
3.1kmh
0 %
пн
34 °
вт
34 °
ср
33 °
чт
32 °
пт
33 °

Последвайте ни

16,224ПоследователиХаресай
3,963АбонатиАбонирай се