Начало Новини Кирчо Карагьозов: да обясняваме, вместо да оплюваме

Кирчо Карагьозов: да обясняваме, вместо да оплюваме

kircho-karagiozovКирчо Карагьозов е председател на общински съвет на БСП „Тунджа“, кандидат за съветник за четвърти мандат, адвокат по професия. Помолихме го за кратък коментар върху хода на предизборната кампания.

Г-н Карагьозов, как оценявате предизборната кампания в „Тунджа“ до момента? Тече ли в толерантен тон или вече има мръсни игри ?
По мое сведение има вече индикации за купуване на ромски, а и не само на ромски гласове. По отношение на хода й, на мен лично ми прави впечатление нестандартното водене на кампанията от някои политически сили. Давам пример веднага: срещи в кръчмата с предварително поканени определен кръг от хора, както и площадни срещи,

тип митинг, които не дават възможност да се отправят директни въпроси, препоръки и мнения за отделни кандидати.
Кое най-вече ви дразни и смущава?
Това, което считам за недопустимо е някои наши опоненти да използват определени лъжи в предизборната агитация, при това естествено, без да ги подкрепят с каквито и да било доказателства. Най-неприятната част от тези лъжи, свързани с дейността на кмета, се изказват точно от бивши наши колеги общински съветници. Същите хора, в голямата си част, са подкрепяли предложенията му в качеството си на общински съветници.
Ще отправя призив към колегите си: нека не превръщаме кампанията в оплюване на опонентите, а да направим срещите с избирателите място, където излагаме нашите виждания за пътя, по който да се развива община „Тунджа“. Нека обясняваме на хората как с нашите действия ще направим живота им по-добър, а общината – привлекателно място за живеене.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Exit mobile version