18.9 C
Ямбол
08:06 | неделя, 16 юни, 2024
_HTML5 Canvas-yambol
НачалоНовиниСтоян Проданов: Всички, които милеят за Ямбол, ще ме подкрепят

Стоян Проданов: Всички, които милеят за Ямбол, ще ме подкрепят

– Инж. Проданов, как ще коментирате кампанията до момента?
– Трудно мога да коментирам кампанията, тъй като участвам активно в нея. Не следя какво правят опонентите ми, с кого се срещат и какво обещават на хората. За техните изяви разбирам по време на срещите си с различни групи избиратели. Хората коментират и дават оценки за кандидатите и от тях научавам какво са говорили и какви намерения имат другите. Така научавам проблемите и недоволството на моите съграждани. Доброто отношение и надеждата, с която ме посрещат навсякъде, ме ангажира още повече.
– Очаквате ли компромати, известно е, че по време на предизборна кампания се ползват всякакви средства?
– През годините преживях какво ли не. Успокоява ме фактът, че  хората ме познават, животът ми е прозрачен и нямам нищо скрито и загадъчно. Сигурен съм, че ще се намери някой, който да пробва отново и да пусне в публичното пространство някаква измислица. Надявам се този път хората да не повярват.

Мисля, че е крайно време разумът и трезвото мислене да надделеят за сметка за злобата и пошлостта. Освен това компроматите са присъщи за слабите кандидати, които се страхуват и знаят, че без това не могат да спечелят. Това издава какви управляващи ще бъдат, ако спечелят изборите.
– Според Вас, защо в тази предизборна кампания няма дебат между кандидатите?
– Това наистина е добър въпрос. Мисля,че то е лошо и не помага на избирателите да се ориентират. Това е доказателство, че кандидатите не познават проблемите на Ямбол, нямат идея за тяхното решаване и не намират сили и воля да се изправят един срещу друг. Що се отнася до мен, имам готовност да говоря по всички теми и да изложа своето виждане за управлението на града. Мога ясно да посоча какво не ми харесва и какво мога да променя.
– Можете ли да определите кои са вашите избиратели?
– Надявам се избирателите, които ще гласуват за Коалиция „За Ямбол”,  да бъдат всички, които милеят за нашия град, независимо от политическите си убеждения. Очаквам да ме подкрепят и голяма част от партийните членове на БСП, защото се определям като кандидат с леви убеждения и се ползвам с авторитет сред тях. Не може да се отрече, че години наред съм бил активен член, споделям социалистическите идеи и трудно мога да се променя. Доказал съм  последователност както в живота и бизнеса, така и в политиката. Няма да  променя идеологията си, независимо от обстоятелствата. Факт е, че в тази кампания ме подкрепят хора от цялото политическо пространство и аз ценя високо тяхното доверие. Няма да ги предам! Каузата Ямбол заслужава да се обединим и да работим усилено.
– Кои са, според Вас, трите най-големи проблеми на град Ямбол?
– Безработицата, инфраструктурата и липсата на условия за развитие на малкия и среден бизнес. Всичко останало зависи пряко или косвено от тяхното бързо решаване. Но то не може да стане без активното участие на гражданското общество. Ролята на кмета и местното самоуправление е да провокира гражданите и да ги ангажира в помощ на управлението.

ПОДОБНИ СТАТИИ
Реклама

НАЙ-четени

Ямбол
ясно небе
18.9 ° C
18.9 °
18.9 °
75 %
0.2kmh
0 %
нд
29 °
пн
32 °
вт
34 °
ср
33 °
чт
32 °

Последвайте ни

16,224ПоследователиХаресай
3,963АбонатиАбонирай се