15.1 C
Ямбол
03:05 | неделя, 19 май, 2024
_HTML5 Canvas-yambol
НачалоИзбориВалентин Ревански: "Ще работим по същия начин и няма да ви подведем!"

Валентин Ревански: „Ще работим по същия начин и няма да ви подведем!“

03 3 CopyСъвременна визия на града, повече ангажименти към младите хора, продължаване на работата по големи инвестиционни проекти с национално и европейско финансиране, подобряване на инфраструктурата на Ямбол. Това са някои от приоритетите в управленската програма за следващия четиригодишен период на кандидата за нов мандат като кмет на общината Валентин Ревански (№ 16) и неговия екип, споделени по време на среща с граждани от жилищен комплекс „Диана“.


Над 150 души се събраха на обновената спортна площадка пред бл. 14 в комплекса за открит диалог и непринуден разговор с кандидатите за кмет и съветници от листата на Партия „Пряка демокрация“ (№ 16) в четвъртък вечер.
„Отново ще работим по откритите пространства в града, с фокус към пешеходната инфраструктура, тротоарите, изграждане на повече велоалеи, които да се ползват от нашите съграждани, повече внимание ще отделим и на младите хора. Искрено се надявам, че до месец ще приключат дейностите по модернизацията на Младежкия дом и той отново ще отвори врати‘‘, сподели пред хората Валентин Ревански. 
 По болната за всеки от града тема здравеопазване екипът на Ревански ще предложи на Общинския съвет Програма за развитие на здравеопазването с възможности за подкрепа от общинския бюджет на млади лекари и специалисти, за да останат да живеят и работят в Ямбол. „Надявам се, че до няколко месеца ремонтните дейности в т. нар. Нова болница ще приключат. Бях преди месец там, доста са напреднали, това е държавен обект, в Община Ямбол нямаме много лостове за въздействие, но с моя екип в последните години имахме много срещи в здравното министерство, за да бъдем уверени, че този важен за града проект ще бъде завършен“, каза Валентин Ревански.
Досегашният председател на Общинския съвет Антон Шиков, който отново е част от кандидатската листа на „Пряка демокрация“ (№ 16), открои пред жителите на „Диана“ спецификите в работата не местния парламент и ролята на  всеки от съветниците в диалога с хората и възможността добрите идеи, подсказани от общността, да се превърнат в успешни управленски решения. Нека не забравяме, каза Шиков, че в местните избори в Ямбол гласуваме с два вида бюлетини – за кмет и за съветници, важно е кметът да има достатъчно силен екип, подкрепен от гражданите.
Откритият и непринуден диалог с жителите на квартала засегна и проблема с обществения транспорт, новите изисквания към превозвача в интерес на гражданите и възможностите за въздействие за спазване на договореностите и решаване на проблемите. Поддържането на обществените пространства и опазването на изграденото до момента също стана тема на дискусия по време на срещата. Валентин Ревански посочи като пример облагороденото през последните години пространство на градския ръкав на Тунджа. „Направихме това с много ентусиазъм, но поддържането означава спазване на график за косене и поливане, означава много усилия“.
Както и на други места в Ямбол, много от гражданите се присъединиха към разговора, по-скоро за да благодарят за направеното през четирите години и за новия стил на работа, да поздравят кандидатите за кмет и съветници и да заявят своята подкрепа към тях.
„Смятам, че сте забелязали, че през тези четири години не сме спирали да работим, предпочитаме да работим, вместо да говорим“, посочи пред хората кандидатът за нов управленски мандат като кмет на Община Ямбол. „Дали сме свършили много или малко, ще решим всички ние – гражданите на Ямбол на 29 октомври, ако бъдем подкрепени за новия мандат, бъдете уверени, че ще продължим да работим по същия начин и няма да ви подведем“, добави в края на срещата в „Диана“ Валентин Ревански.
Предизборните срещи на кандидата за втори кметски мандат Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от неговата листа продължават в различните райони на града.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПОДОБНИ СТАТИИ
Реклама

НАЙ-четени

Ямбол
предимно ясно
15.1 ° C
15.1 °
12.2 °
77 %
5.1kmh
20 %
нд
16 °
пн
21 °
вт
23 °
ср
24 °
чт
16 °

Последвайте ни

16,224ПоследователиХаресай
3,963АбонатиАбонирай се