22.1 C
Ямбол
14:05 | понеделник, 27 май, 2024
_HTML5 Canvas-yambol
НачалоИзбориРевански: Упорита работа заедно с гражданите, както и в последните 4 години!

Ревански: Упорита работа заедно с гражданите, както и в последните 4 години!

01 4VR CopyВ троен празник се превърна откриването на предизборната кампания на кандидат-кмета Валентин Ревански и общинските съветници от „Пряка демокрация“ на 1 октомври. Празник на благодарността, празник на музиката и българските традиции, празник на уважението към нашите майки, бащи, баби и дядовци. Ревански и съветниците избраха да започнат от квартал „Аврен“ – там, където за първи път преди 4 години обявиха намерението си да работят с жителите на Ямбол.


„Всички 37 кандидати, включени в листата, са професионалисти, които имат конкретни отговори и ясни идеи за развитието на нашия град. Личности, които отново няма да обещават, а ще работят за и заедно с гражданите“ каза заместник-кметът Енчо Керязов, водач на листата с кандидати за общински съветници.
Антон Шиков, Атанас Илчев, Димитър Горнаков, Ивайло Христов, Мария Тюфекчиева, Валентин Вълчев, Тодор Тодоров, Славка Балчева-Георгиева, Любомир Керемедчиев, Анатоли Станилов, Иван Драгоев, Антонио Динев и Иван Тахчиев доказаха вече като съветници през изминалия мандат, че, когато истински обичаш града си и хората, не пестиш сили и енергия, за да работиш.
С кандидатурите си отново ги подкрепят почетният гражданин на Ямбол Димитър Плочев и Станислав Говедаров – имена, прославили града ни дори зад граница.
В листата на Валентин Ревански и „Пряка демокрация“ са също Димитър Иванов Димитров, Eвгени Иванов Иванов, Стилиян Георгиев Илиев, Димитър Ставрев, Дориан Цонев, Господин Белчев, Стоян Славов, Димитър Богословов, Мария Великова Илиева, Христо Йовчев, Николай Георгиев, Красимир Стойчев, Боян Парушев, Николай Милков Христов, Росен Георгиев, Радостин Христов, Иван Патишев, Васил Кабов, Живко Йорданов Желязков, Атанас Валентинов Атанасов, които също през годините са помагали безкористно на гражданите и Ямбол.
Благодарност за ремонтираните улици, за изградените нови спортни площадки и кътове за отдих изразиха жители на квартал „Аврен“, дошли на срещата, за да поздравят на Валентин Ревански. В своето обръщение към тях той също отправи благодарност за доверието, но и за това, че през целия мандат даваха предложения, идеи и подкрепа на общинското ръководство.
„По значими въпроси за развитието на града ще продължим да се допитваме, както правим и досега. Ако някой се опитва да ни наложи нещо, без да се чуе мнението на жителите на Ямбол, ще използваме установеното ни право да инициираме референдум.
Има още нерешени проблеми в родния ни град, за които и вие ни сигнализирате и отново благодаря за активността ви. Уверявам ви, че ако продължим заедно, няма да спираме да работим упорито, както беше и през изминалите 4 години“, каза още Валентин Ревански.
Той отправи благодарност и към хората от третата възраст, по повод Международния ден на възрастните, който отбелязваме всяка година на 1 октомври. Те са отдали години от своя живот за развитието на Ямбол, продължават да са полезни за града ни и до днес със своите опит и мъдрост, отбеляза кандидат-кметът.
Валентин Ревански и Енчо Керязов поведоха хорото, което се изви в три реда на площада в квартал „Аврен“. На 1 октомври е и Световния ден на музиката, отбеляза певицата Нели Петкова. Този ден техният отбор посвети на родните ни традиции и незабравимите български песни.
Срещите с гражданите ще продължат и в другите квартали, както през предизборния месец, така и след това.
Ако решите  да подкрепите Валентин Ревански и кандидатите от „Пряка демокрация“, гласувайте на 29 октомври с номер 16 в бюлетината за кмет на община и в бюлетината за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПОДОБНИ СТАТИИ
Реклама

НАЙ-четени

Ямбол
предимно ясно
22.1 ° C
22.1 °
21.7 °
35 %
3.1kmh
20 %
пн
22 °
вт
21 °
ср
24 °
чт
27 °
пт
28 °

Последвайте ни

16,224ПоследователиХаресай
3,963АбонатиАбонирай се