12.1 C
Ямбол
05:05 | неделя, 26 май, 2024
_HTML5 Canvas-yambol
НачалоРегионСливенЗаслужени награди за над 100 горски служители

Заслужени награди за над 100 горски служители

nagradi.gorski CopyОбщо сто и двама служители на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП Сливен получиха отличия за най-висок принос за изпълнението на целите и задачите на предприятието. След заповед на директора инж. Димчо Радев, от всички териториални поделения, съвместно с председателите на синдикалните организации и/или представители на работниците и служителите, бяха направени предложения за награждаване на служители, отличаващи се с висок професионализъм при изпълнение на служебните си задължения.


Инж. Радев връчи предметни награди и поздравителни адреси на всички отличени, като се обърна към тях с благодарност за всеотдайността и професионализма им. „Всички вие изпълнявате трудовите си задължения изключително отговорно, компетентно, лоялно, точно и безпристрастно. Благодарим ви, че проявявате активност при изпълнението на особено важни и значими задачи в стопанството, което работите и дори се ангажирате в допълнителни дейности, които не са в кръга на вашите задължения. Вие сте хората, които популяризират целите и политиките на предприятието пред обществото с добро отношение към колеги, граждани, представители на външни институции и контролни органи“, каза в обръщението си директора.
С отличия бяха удостоени и служители от горските и ловни стопанства, участвали с помощ след опустошителните наводнения тази година по Южното Черноморие, както и такива, взели активно участие в борбата с пожарите през 2023г.

ПОДОБНИ СТАТИИ
Реклама

НАЙ-четени

Ямбол
предимно ясно
12.1 ° C
12.1 °
8.9 °
82 %
2.1kmh
20 %
нд
23 °
пн
19 °
вт
21 °
ср
25 °
чт
26 °

Последвайте ни

16,224ПоследователиХаресай
3,963АбонатиАбонирай се