15.1 C
Ямбол
04:05 | неделя, 19 май, 2024
_HTML5 Canvas-yambol
НачалоТунджаНовини"Коледно вълшебство в "Тунджа"

„Коледно вълшебство в „Тунджа“

Община „Тунджа“ организира конкурс „Коледно вълшебство в Тунджа“. Инициативата е посветена на предстоящите светли празници и е вдъхновена от коледните украси по населени места, направени с предоставените средства от ръководството на община „Тунджа“ за коледна украса на обща стойност над 20 000 лева.

Редом с тези средства, с лични такива и на доброволни начала, местните общности превърнаха тунджанските села в Коледно вълшебство, като това инициира и настоящия конкурс „Коледно вълшебство в Тунджа“.

Конкурсът има за цел:

  • Да подкрепи и поощри създаването на тематичната  украса  за оформяне на обществените пространства в селата на територията на община „Тунджа“;
  • Да насърчи създаването и опазването на една по-приветлива визия на населените места;
  • Да популяризира красотата на населените места на общината  в този сезон на годината.
  • Необходимо условие е снимките да са на училища, читалища, кметства, детски градини, паркове, площади и други обществени пространства в населените места. Не се допускат снимки на частни имоти на жителите на общината.

За участие в конкурса е необходимо да изпратите 1 /максимум до 3 снимки/ на Коледната украса във Вашето населено място, на email: press.tundzha@gmail.com в срок до 15.12.2023 г., включително. Към снимката/снимките/ е необходимо да напишете информация за автор, контакти и местоположение в населеното място.

Гласуването в конкурса започва от 19 декември и приключва на 21 декември, включително, като жури на най-красивите украси са гражданите, изразили своя вот на Официалната фейсбук страница на общината https://www.facebook.com/tundzha.bg

  • Изпратените три снимки ще се приемат като една творба и ще се публикуват заедно;
  • Община „Тунджа“ не носи отговорност за некоректно представени снимки и информация;
  • Община „Тунджа“ си запазва правото да публикува предоставените снимки, популяризирайки населените места на територията й.

Снимките ще бъдат публикувани в албум на Официалната страница на община „Тунджа“ https://www.facebook.com/tundzha.bg, а най-красивите украси ще бъдат определени от жителите и приятелите на общината, посредством броя на одобрените публикации.

Журито сте вие, тунджанци!

Наградите ще бъдат връчени от кмета на община „Тунджа“ Станчо Ставрев на 22 декември 2023 г.

Пожелаваме успех на всички участници!

ПОДОБНИ СТАТИИ
Реклама

НАЙ-четени

Ямбол
предимно ясно
15.1 ° C
15.1 °
12.2 °
77 %
5.1kmh
20 %
нд
16 °
пн
21 °
вт
23 °
ср
24 °
чт
16 °

Последвайте ни

16,224ПоследователиХаресай
3,963АбонатиАбонирай се