9.1 C
Ямбол
05:05 | сряда, 29 май, 2024
_HTML5 Canvas-yambol
НачалоТунджаНовиниМладежите от "Тунджа" във форума "Ние и Европа в диалог"

Младежите от „Тунджа“ във форума „Ние и Европа в диалог“

В административната сграда на община „Тунджа“ се проведе среща между ученици, студенти, млади кметове, общински съветници и служители в общинската администрация.

На срещата присъства и професор Мария Нейкова, която е родом от с. Тенево, община „Тунджа“. Тя поздрави новото ръководство на общината и сподели удовлетворението си, от това колко много млади хора са включени в екипа. Също така отбеляза, какво голямо доверие ръководството гласува на младежите и как те трябва да познават своите функции и правомощия, така че живота на жителите на общината да бъде още по-добър.

Представителите от националния младежки форум споделят, че идеята на срещите е да се допитат до младежите, за да знаят управниците, какво младите хора имат като интереси.

Форумът е част от проект – „Диалог на ЕС“ по въпросите за младежта, който се осъществява с финансовата подкрепа на програма Еразъм+ и със съдействието на община „Тунджа“. Събитието се проведе с цел консултация и развиване на дискусия по конкретни проблеми, които срещат младите хора. Младежите бяха разделени на екипи и всеки от екипите разработи по своя инициатива, евентуалното разрешение на често срещани проблеми. Срещата беше първа по рода си за област Ямбол.

Форумът доведе до разнообразна и ползотворна среща, споделянето на различните гледни точки на младежите и обмяна на опит.

ПОДОБНИ СТАТИИ
Реклама

НАЙ-четени

Ямбол
разкъсана облачност
9.1 ° C
9.1 °
8.9 °
93 %
1kmh
40 %
ср
23 °
чт
27 °
пт
28 °
сб
31 °
нд
33 °

Последвайте ни

16,224ПоследователиХаресай
3,963АбонатиАбонирай се