36.1 C
Ямбол
12:07 | сряда, 17 юли, 2024
_HTML5 Canvas-yambol
НачалоТунджаНовиниНова сесия за проекти по Инициативата "С Тунджа в сърцето"

Нова сесия за проекти по Инициативата „С Тунджа в сърцето“

Община „Тунджа“ отново предоставя възможност за кандидатстване с проекти за финансиране по обществената инициатива „С Тунджа в сърцето“. Допустимите кандидати и във втората сесия на кампанията са кметства, читалища, пенсионерски клубове, неформални граждански обединения и неправителствени организации на територията на Община „Тунджа“.

Общият бюджет на инициативата в тази сесия е 30 хиляди лева, които се предвижда да се разпределят – съответно до 2000 лева за проекти в сфера ‘Култура и история“, и до 4000 лева за проектни предложение в приоритет „Чисто и приветливо населено място“.

Обществената инициатива „С Тунджа в сърцето“ е насочена към доброволческия труд.

Общината не предоставя пряко финансови средства, не се допуска и закупуването на дългосрочни материални активи на стойност над хиляда лева.

Кандидатстването става чрез попълването на Формуляр за кандидатстване и Количествена сметка, които може да откриете на сайта на Община Тунджа.

Начин на кандидатстване – Попълненият Формуляра за кандидатстване трябва да бъде запечатан в плик и регистриран в Деловодството на община Тунджа. На плика се изписва: Проект „С Тунджа в сърцето“.

Проектните предложения ще бъдат набирани до 5 август включително, следва оценка на разработките, а сключването на споразуменията е в средата на следващия месец.

Дейностите по втората покана на инициативата „С Тунджа в сърцето“ ще започнат след подписване на споразуменията, като трябва да приключат до края на месец ноември 2024 г.

ПОДОБНИ СТАТИИ
Реклама

НАЙ-четени

Ямбол
ясно небе
36.1 ° C
36.1 °
35.6 °
26 %
4.1kmh
0 %
ср
39 °
чт
42 °
пт
40 °
сб
39 °
нд
38 °

Последвайте ни

16,224ПоследователиХаресай
3,963АбонатиАбонирай се